Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen ez az...

Szerintetek milyen ez az üzleti model?

Figyelt kérdés
Saját internetes vállalkozásba kezdtem, viszont megakadtam egy résznél. Nincs időm cikkek publikálásra, viszont szívesen fizetnék embereknek ezért. Egy cikket megírni kb 10 percbe tart. Szerintetek ha 100 FT-ot fizetnék cikkenként, lenne rá munkaerőm?

2015. szept. 25. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom, milyen cikkekről van szó, de ha 10 perc megírni, akkor

1. elég igénytelen. Egy tartalmas cikkhez idő kell, 10 perc alatt max összecsapni lehet.

2. ha tényleg 10 perc megírni, annyi időt igazán rászánhatsz te is, és akkor ingyen van. Ha napi fél óra Facebookozásra szánt időt erre fordítasz, akkor napi 3 cikked lesz (ez heti 21!), és spórolsz is vele.

2015. szept. 25. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

10 perc biztosan nem elég egy normális cikk megírására.

Ha valóban 10 perc lenne, akkor te is meg tudnád csinálni.

100 Ft-ért konkrétan nincs olyan dolog, amit megcsinálnék.

2015. szept. 25. 16:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem, viszont ezek a cikkek már megvannak, angol nyelvű honlapokról szedem őket.

1-2 paragráfus, viszont nem feltétlenül kell fordításnak lennie. Én úgy vettem észre 10 perc alatt végzek egyel.

2015. szept. 25. 16:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem jó szót alkalmaztam, nem cikkek, inkább sztorik. Van egy népszerű videó vagy képek és arról egy két gondolat. Azért írtam hogy 10 perc alatt megvan.
2015. szept. 25. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
1 óra alatt 6 cikket tudok megcsinálni, az 600 forintos órabér. Biztos lesz, aki elvállalja..
2015. szept. 25. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyelvtudással 600 ft-os órabér? Bruttóban, ugye... Nem túl kecsegtető...
2015. szept. 25. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo el vagy te tevedve.
2015. szept. 27. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!