Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A hónapokban üzleti karrierbe...

A hónapokban üzleti karrierbe vágok bele, de egyszerűen mindenki negatív a környezetemben és elveszik a kedvem az egésztől. Már nincs kihez fordulni, aki támogatna, csak a mentorom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem szeretném feladni, mert szeretnék keményen megdolgozni az álmaimért, csak olyan nehéz, hogy az átlag emberek, akik csak korlátokkal tudnak gondolkozni, egyszerűen csak de-motiválják a másik embert...
2015. jún. 27. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
és ez miért demotivál? Inkább erőt kéne meríteni belőlük és azért is sikerre vinni a dolgot amit csinálsz.
2015. jún. 27. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem dettó ugyanez volt. Családtagok gúnyolódtak-gúnyolódnak rajtam. Eltelt egy év, a dolog beindult, de a mai napig úgy tudják hogy nem keresek vele semmit vagy csak nagyon minimálisat.

A legjobb ha nem tudnak semmiről, bármilyen információt adsz nekik, támadásra fogják felhasználni.

Az emberek irigyek amikor valakinek jobban megy, de nem látnak bele hogy mi van mögötte. Sokkal jobb ha szegénynek gondolnak, mert amit megtudják hogy mennyi pénzed van, rögtön máshogy tekintenek majd rád.

2015. jún. 27. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek azért próbálnak visszahúzni, mert ha neked sikerül, akkor be kell látniuk, hogy akár ők is vihetnék valamire, ha nem lennének kényelmesek és lusták. Sokkal könnyebb a körülményekre fogni, hogy miért nem lehet sikeres az ember, mint belátni, hogy csak azért tart ott, ahol, mert lusta dög felemelni a fenekét, és kezdeni valamit az életével. A keményen dolgozó és sikeres ember veszélyt jelent a meggyőződésükre, ezért próbálják maguk közé lehúzni.
2015. jún. 27. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Most már nem beszélek senkivel a céljaimról, terveimről. Csak jó lenne olyan barátokkal lenni, akikkel motiváljuk egymást.

2015. jún. 27. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ha neked mástól kell motiváció az már régen rossz...

Meg mi az hogy mentor? Ugye nem valami hálózatépítős, mlm es butaságba fogtál bele? Mert az csak a mindenkin átgázoló, lelkiismeret nélküli embereknek jön össze, hogy sikeresek legyenek benne.

2015. jún. 27. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mentorom sincs, mégis csinálom. Negatív kommentekkel meg nem foglalkozom. Láttam számtalanszor hogy sokkal sz@rabb cégek működnek, amik azt se tudják, hogy a vevő miről beszél.
2015. jún. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!