Milyen cafeteria-kat lehet választani?
Úgy néz ki új munkahelyem lesz, ahol havi 25e cafeteria-t is ígértek a fizu mellé. Elsőnek örültem is, hogy ez jó, mert kaja mindig kell, de utána rájöttem, hogy limitált az összeg.
Mi az amit érdemes kérni? Hideg kaja az jó, meleg annyira nem hiányzik, mert főzünk inkább. BKV bérletet nem veszek, kocsival meg bringával járok. Üdülés nem érdekel. Fundamentát fizetünk, egyelőre hitel még nincs, bár szerintem fél éves munkaviszonnyal azt is előszedjük lakás témában.
Tehát ezen ismeretek fényében, ti milyen cafeteria-t javasoltok az összegben? (ha nem megy, akkor max újra kell tárgyalnom velük kicsit)
Cégfüggő, hogy milyen cafeteria elemek érhetőek el, pl van ahol lehet internetet is kérni rá, nyugdíj pénztár sem rossz feltétlenül ha ilyesmit fizetsz.
Ha lesz lakáshiteled, akkor az instant get, mivel gyakorlatilag adómentesen fizeted a hitelt, mellette erzsébet és a szép kártya vendéglátás része jó még, ez utóbbival nem csak ételért lehet fizetni, de fürdő belépő és még egy pár dolog. Vagy ha más nem havonta 2x elviszed az asszonyt valami jó helyre, amit nem tennél meg, ha pénzt kapnál
Jah, legrosszabb esetben üdülés vendéglátás, úgyis megy mindig a hiszti, h menjünk ide-oda :)
Ill úgy tudom, hogy lehet venni pl cipőt és szép kártyával (páromnak apja vett vmikor így), tehát ha megy a kártyára némi összeg, akkor pár havonta ilyenre is lehet költeni belőle.
Illetve tleg a hitelnél még érdemes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!