Mit éri meg választani a cafetérián belül?
Kaptam állásajánlatot és benne volt, hogy 15.000 Ft/hó cafetéria választható. Ezt akkor megkapom nettóban?
Mit válasszak Erzsébet-utalványt, Szép-kártyát, vagy egészségpénztárat vagy mit??? Többet is lehet választani?
Az első úgy látszik 1-2 éve kapott utoljára cafeteriat.
Jelenleg már egységes az adózás, úgyhogy bármit választhatsz, ugyanakkora adókulccsal fut (1-2 extrém kivételtől eltekintve). Ugyanannyi az erzsébet utalvány, szép krtya és egészségpénztár kulcsa pl. Úgyhogy nincs értelme a kérdésednek. Válaszd bármelyiket, amelyiket elhasználod.
VAlóban, tavaly választottam utoljára Cafeteriát, mert idén a munkáltatói hitelre megyek, így nem tudom neked megmondani, hogy ebben a hónapban hogy mi volt az adóvonzata - januárban még az általam leírt helyzet volt nálunk.
Illetve az egységes adózásnak ellentmond az alábbi oldal is:
(Csak random választottam egyet a "cafeteria adózás"-ra kiadott google találatok közül)
Egészségpénztárt és az ajándék utalványt választanám.
Konkrétan tudok olyan cégeket ahol kifejezetten ciki Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát adni. Így nem is foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!