Mennyi egy óvodai dajka fizetése havonta? Megéri ezt az állást választani? Van munkalehetőség?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre köszönöm!2012. jan. 12. 21:32
1/5 anonim válasza:
Állami állás sokra ne számíts.
Nem tudom, hogy máshol hogy van de én tavaly tavasszal közmunkán voltam egy bölcsődében és a dadusok akik már évtizedek óta ott voltak alig kaptak 70 ezernél többet.
Gyalázat!!
Életek vannak rájuk bízva.
Nem tudom az ovi mennyiben különbözik fizetés szempontjából.
2/5 anonim válasza:
Oviban egy daduska fizetése az új törvények szerint a mindenkori minimálbér lesz, ami több mint 90 ezer. Egy szakképzett, sokat tanult óvónő kap 120 ezret. Inkább ez az ami röhej, nem a daduska fizetése.
3/5 anonim válasza:
Nana, sok az a 90 ezer. Az a bruttó. Abból 60-at visz csak haza. Az óvónők sem keresnek három számjegyű összeget, legfeljebb sok év után. Sajnos ez borzasztó :(
4/5 anonim válasza:
Az lehet, viszont az én feleségem lassan 15 éve óvónő, és kézhez kap 130 ezret, míg a daduska annyit fog amennyit már le írtam. A gyerekekkel való foglalkozás, tanítás hála a szülőknek már nem olyan örömteli mint régebben volt. Sokszor jön haza fáradtan, akkor még a mi két kicsinkkel is játszik, és néha hihetetlen hogy miket mesél az aznapi történésekről. Már mondtam neki hogy ne csinálja, nem éri meg, de ő szereti a munkáját és a gyerekeket is. Pedig semmi nem gátolná meg abban hogy befejezze, én millió felett keresek havonta, akár otthon is maradhatna. Az önálló karrier azonban számára fontos, és ezt tiszteletben kell tartani.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek!!
2012. jan. 13. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!