Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes pénzügyi, gazdasági...

Érdemes pénzügyi, gazdasági pályát választani?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a gazdaság, a pénzügyek, de félek, hogy pár év múlva már nagyon nehezen tudnék elhelyezkedni ilyen területen. Jelenleg IT szakra járok (programozó), de ez nem igazán az én világom, habár tudom, hogy ezzel munkát találni sokkal egyszerűbb lenne
2012. dec. 1. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Miért nem végzed el mindkettőt?

Programozó és pénzügy együtt nagyon üt hidd el.

Lehetsz majd menedzser is.Hidd el gondolj a dollárokra.

2012. dec. 1. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen megéri ezt a pályát választani. Ha nem akarsz programozó lenni, mert nem jött be, nem gond. Attól még tanulhatsz pénzügyet, gazdasági dolgokat.

Azért mindig van gazdasági, és pénzügyi szakemberekre igény.

Nekem vannak ismerőseim, akik pénzügyszakon végeztek, nem nagyon kellett állást keresniük, mindenki talált egyből. SZóval hajrá! Megéri, nyilván, jobban megéri, mintha, nem végeznél el semmit.

Első válaszoló.... szerintem egyáltalán nem szükséges, hogy egy programozó gazdasági dolgokhoz annyira értsen.

Akkor legyen inkább gazdaság informatikus.

2012. dec. 1. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen tudom,de ha van mellette gazdasági ismeretei akkor simán mehet IT menedzsernek.Ott tényleg csillagászati pénzeket kaphat :D
2012. dec. 1. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első válaszolóval. Gazdaság / IT együtt nagyon üt. Gazdasági vonalon a marketinget erősítsd, IT vonalon a digitális médiát, így még jó ideig piacképesek maradnak majd a diplomáid.

Hasonló végzettségeim vannak, annyi különbséggel, hogy a marketing vonalat élesben tanultam ki, az előző munkahelyemen. Most keresek új munkát és én sem gondoltam volna, de szerencsémre válogathatok az ajánlatok között.

2012. dec. 1. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt senki sem tudja megmondani, hogy pár év múlva mi lesz. De jelenleg állítólag a legkeresettebb szakma az IT, a második pedig a pénzügy.
2012. dec. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!