Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 110 ezer, plusz 10 000...

Nettó 110 ezer, plusz 10 000 cafeteria és utazási költségek, jónak vagy rossznak számít manapság vidéken egy pályakezdőnek?

Figyelt kérdés
Adminisztrátori munka, 2 nyelv szükséges hozzá.
2015. szept. 1. 18:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
átlagos
2015. szept. 1. 18:39
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
Átlag xar.
2015. szept. 1. 18:42
 3/19 anonim ***** válasza:
33%
Szánalmasan kevés. De sajnos Magyarországon sokan már hüledeznek egy ekkora fizet hallatán hogy milyen "jól" keresel.
2015. szept. 1. 18:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Előttem szóló jól írja. Átlagos vagy talán egy kicsit jobb fizetés.
2015. szept. 1. 18:43
 5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is átlagos, csak az ismerőseim véleménye elég eltérő, volt aki azt mondta ennyiért fel se kelne, más meg azt, hogy becsüljem meg, mert manapság ez igen jó fizetésnek számít.
2015. szept. 1. 18:50
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk a korodat, de 110ezer Ft szerintem annyira elég hogy az ember elvegetáljon de egész életébe soha nem fog vele egyről kettőre jutni.
2015. szept. 1. 18:56
 7/19 A kérdező kommentje:
23 vagyok, ha ez számít valamit.
2015. szept. 1. 19:03
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Akkor hasonló korú vagy mint én. Hát mikor arra gondolok hogy nekünk fiataloknak csomó helyen 110e nettóval vagy még kevesebbel akarják kiszúrni a szemét, miközben nálunk például egy egy szobás lakás is ott van 7 millió forintba, kétségbe esek, hogy lesz-e nekem valaha jövőm meg egzisztenciám. Igazából nincs mit tenni, menekülni kell külföldre. Sajnos.
2015. szept. 1. 19:17
 9/19 anonim ***** válasza:

ez az ennyi pénzért fel sem kelnék mindig jó duma, amit 2 féle ember nyomat:

- akinek semmi munkája, ezzel igazolja magát, de az örök pályakezdők pár év után ennél vacakabb munkákat vállaltak el, mert egy idő után a nagy arcból már nem lehetett megélni

- azok a szerencsések, akiket papa-mama eltartott akár közvetlenül akár úgy, hogy munkát szereztek nekik, dolgozhattak a családi cégnél, stb...

Ha Te nem ezek közé tartozol, akkor vállald el a melót, gyűjts egy kis tapasztalatot, utána könnyebb lesz továbbállni.

2015. szept. 1. 19:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Én is ennyit keresek(csak nincs cafetéria,hanem 10 ezerrel több a nettóm).Budapesten.Van egytemi diplomám nyelvvizsgám.Engem is ez a két "hatás" ér,van aki azt mondja,hogy hű de klassz,meg ez mennyi fizu(bár ők javarészt a nem diplomás ismerősök).A többség viszont,aki multiban dolgozik keződként 150-160 nettórét(+cafeteria) kb kiröhög...Amúgy igen,ebből aztán semmire sem tellik én még elköltözni se tudok itthonról,mert itt iszonyatosak lettek az albérlet árak(egy kis lepuki lyuk a külvárosban is 50+ rezsi).Saját lakás meg...Majd ha Anyám meghal 30 év múlva...:/
2015. szept. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!