Nettó 110 ezer, plusz 10 000 cafeteria és utazási költségek, jónak vagy rossznak számít manapság vidéken egy pályakezdőnek?
Figyelt kérdés
Adminisztrátori munka, 2 nyelv szükséges hozzá.2015. szept. 1. 18:37
11/19 anonim válasza:
Egyedüli életre elég, ha nem kell albérletet fizetni. Többre max akkor futja, ha 10 évente veszel magadnak egy cipőt.
Én is ennyit keresek, de a sírás kerülget minden hónap elején, amikor meglátom az összeget. Sajnos nem a boldogságomban és az örömömben sírok...
12/19 anonim válasza:
Pályakezdőnek mindenképp jó, ahhoz képest hogy korábban szinte semmi jövedelmed nem volt valószínűleg és ha még a szülőkkel laksz. Csak törekedj arra, hogy vagy itt több legyen, vagy közben keresel jobban fizető helyet, mert egyébként kevés.
13/19 anonim válasza:
2 nyelv tárgyalóképesen? akkor keress inkább másik munkát!
14/19 anonim válasza:
Ha két nyelvet hasznalni is kell (nem csak nyelvvizsgat bemutatni) akkor ez iszonyu kevés. Duplaja mar oké lenne.
15/19 anonim válasza:
Nekem határozott idős szerződéssel, hasonló követelményekkel, cafetéria és utazási támogatás nélkül nettó 74.000 Ft-ot adtak. Mivel örülhettem, hogy munkám van hosszú munkanélküliség után, nem volt helye a dohogásnak.
16/19 anonim válasza:
Hát figyi, ez nem valami sok, főleg úgy, hogy 2 nyelvet beszélsz (milyen szinten)? Én 98 000 Ft-ot keresek, az még szarabb, de jelenleg nincs olyan nyelvtudásom, amivel tudnék jobb melót szerezni (tanulok nyelvet, de munka mellett nagyon nehéz). Én is pályakezdő vagyok, én próbálom megemeltetni a saját fizumat egyéb praktikákkal.:)
17/19 anonim válasza:
" egyéb praktikákkal."
éspedig? lefekszel a fõnökkel?
18/19 anonim válasza:
Nem dolgoznék mégegyszer annyiért.
22/N
19/19 anonim válasza:
Ha nem lenne ott a végén az a bűvös "2 nyelv szükséges hozzá", akkor azt mondanám, hogy adminisztratív munkára akár még jó is... de így. Ha tényleg jól beszéled azt a két nyelvet, akkor szerintem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!