Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vallalnatok azt a munkat,...

Vallalnatok azt a munkat, hogy csak buliznotok kell?

Figyelt kérdés

Az a munka, hogy 10-2 - ig egy klubban bulizni kell, kaja pia ingyen, pentektol szombatig, annyi napot mesz amennyit szeretnel.

Egy alkalom 18.000 ft

Ti elvallalnatok egy ilyen munkat?

2015. szept. 20. 22:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Van melette rendes munkam napkozben.. Nem csak egy ujsagban Feladott hirdetes utan mennek ki az ismeretlenbe. Mondom mar voltam tobbszor es tiszta ugy.
2015. szept. 20. 22:33
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 éve csinálom ezt, és egyszer nem vittek ágyba a vendégek. Én itt, Magyarországon kezdtem, apa egyik barátja a tulaj, diákmunkaként kezdtem 17 évesen, még a ruhákat is állták, mert ki kell öltözni ilyen helyekre... (nem, nem k**vásan)

2 évig Japánban éltem, mert kiment ez a pali is, na hát ott még a lakást is állták, luxus volt...

Jól kell eladni magad, "flörtölgetni" kell, hozzájuk érni (nekem ez volt a legnehezebb, pedig csak a vállához kell érni, ha átkarol nem elhajolni), röhögcsélni a hülyeségeiken, és inni. Én maximum 4 pohár pezsgőt ittam egy este alatt, nem feltűnően, ők pedig rendeltek 6-10 üveggel, betonrészegre itták magukat..

Unalmasnak különben unalmas, és mindig 100%-on kell lenned...

2015. szept. 20. 22:36
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Többi válaszoló: a lányoknak bajuk nem eshet, mivel a tulaj is ott van a helyen, illetve több ilyen lány is dolgozik, figyel mindenki a másikra. Na meg ott vannak a biztonságiak, így le se tudnánk lépni velük, ha akarnánk sem.
2015. szept. 20. 22:38
 24/31 A kérdező kommentje:
En is azsiaban elek, akkor ugy latszik legalabb van valaki aki megert :D
2015. szept. 20. 22:42
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő lennék, akkor vállalnám :D
2015. szept. 20. 22:43
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég volt 2 év, nem szerettem különösebben Japánt, de pénz miatt vissza fogok még menni 1-2 évre. :)
2015. szept. 20. 22:44
 27/31 anonim ***** válasza:
62%

"Én itt, Magyarországon kezdtem, apa egyik barátja a tulaj"

UH, na EZ a durva!

2015. szept. 20. 22:53
 28/31 anonim ***** válasza:
67%
És mit csinálsz azzal a vendéggel, akivel egész este piázgatsz, veszi a drága alkoholt, aztán joggal fordul feléd azzal a kérdéssel, hogy mikor mentek szobára?
2015. szept. 20. 23:00
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
28# egyes országokban szobára menni illegális, az egész strip clubot a rákba bezárják, ha kiderül, hogy kerítenek, és mondjuk úgy működik az adott országban, hogy váratlanul police raid van, ha kitalálják, akár kétszer is egy hónapban. Ezért aztán, ha a lány extrát ajánlgat, vagy belemegy a vendég ajánlatába, akkor úgy kivágják, hogy a lába sem éri a földet. A diszcicák meg azért kellenek, mert gazdagék azért mennek verni a pénzt, hogy díszcicák röhögjenek a mondásaikon, meg üljenek velük. Méghozzá olyan dísz cicák, akik kellemes társaságot nyújtanak a férfias estéjükön, de a világon semmi többen nem akarnak és nem kell energiát stb. fektetni beléjük, nem kell nekik megmagyarázni, de dísznek nagyon jók. Ez hasonló ahhoz, mint mikor a diszkóban a lányoknak ingyen van a belépő a fiúknak meg nem. Vagy ha LA-ban sétálsz a hasonlóan fiatal és csinos lány barátnőiddel, akkor elképzelhető, hogy egy-egy klub "portája" megpróbál befűzni, hogy tök ingyen, még a pezsgőtöket is állják szórakozzatok már náluk aznap este, mert a szép lányok vonzzák a vastag férfi vendégeket, akik náluk fogják otthagyni a pénzt. Máshol meg állandó személyzet van erre és nem arra hagyatkoznak, hogy hátha az utcáról tudnak levadászni megfelelő kinézetű nőket.
2015. szept. 20. 23:43
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező elég karcsú az a 18 ezer forint, hacsak nem itthon, vagy valami harmadik világbeli országban élsz. 100$-nak megfelelő összeg alatt én szóba sem állnék senkivel.
2015. szept. 20. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!