Vallalnatok azt a munkat, hogy csak buliznotok kell?
Az a munka, hogy 10-2 - ig egy klubban bulizni kell, kaja pia ingyen, pentektol szombatig, annyi napot mesz amennyit szeretnel.
Egy alkalom 18.000 ft
Ti elvallalnatok egy ilyen munkat?
Hát én halálra unnám magam közben. Meg idegesítene a sok hülye piás pasi.
De ha nagyon rá vagy szorulva a pénzre és tényleg csak ennyit kell tenni, akkor nem rossz.
Bár azok a férfiak tuti k_urvának néznek, akkor is, ha konkrétan nem kell velük semmit sem csinálni.
"A lenyege, hogy gazgag emberek buliznak szep lanyokkal, akiket termeszetesen meghivnak italra. A lanyok isznak->az emberek ujabb pezsgot vesznek."
Nem ez a lényege!
Mi a lényege a TE szempontodból? Neked miért kell inni ott a pezsgőt? MI A TE FELADATOD?
(Ellenőrizni, hány pezsgő fogy? Vagy dísz-cicababa kellék leszel? Vagy MI?)
"A lanyok isznak->az emberek ujabb pezsgot vesznek"
Általában így kezdődnek a piásan rávesznek olyanra mit nem akarnál józanul részek de te tod.
Nem Magyarorszagon van a hely v is ha bajba kerülsz hová is mennél ?
De nagyon unalmas, az egyik valaszolo nagyon ratapintott a lenyegre.
Raadasul mindig ugyanazok a zenek mennek a klubba. De hat en is ugy vagyok vele hogy kell a penz, es vegulis nem olyan veszes
Ne haragudj ha megbántalak, de ezéből ítélve belőled minden vicc nélkül prostit fognak csinálni.
Én nem vágynék ilyenre.
Magyarán fizetett cicababa.
Egy menő klubnak nem kell így generálni a forgalmat, ugye tudod?
Ez nekem nagyon gyanús.
Magyarországon még bevállalnám, hisz ha gáz van, könnyen leléphetek. De külföldön nem.
"Diszcicababa kellek, ahogy mondod :D"
Na, végre...! :D
Akkor így nem vállalnám. De te nyugodtan vállald el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!