Ti is jártatok így pályakezdőként, lehet, hogy ki fognak rúgni?
Hja, hát majd megszokod az ilyesmit.
Nekem a 3. munkahelyemen is ez volt. 3 hónap a próbaidő, de kb. fél év volt mire megtanultam a dolgot egyedül, 1 év után voltam benne profi.
A 4. munkahelyemen volt az, hogy a főnök megszervezte a betanítást, hivatalosan ki kellett írni az oktatásokat, aláírással, különben itt is elhajtottak volna a kollégák.
Egyedül senki nem tudja megtanulni, és egy új kolllégát betanítani sok idő, és általában senkinek nincs hozzá kedve, hacsak nem mondja neki a főnök, hogy konkrétan az az ő dolga.
Én a 3. munkahelyemen annyira kibuktam ezen, hogy bementem a főnökhöz, és megmondtam neki, hogy hazamegyek, ha nem segítenek. Az igaz, hogy ott nem tudták kiadni másnak, nekem kellett megcsinálni, túl sok volt a munka, és hozzáférése sem volt a legtöbb kollégának.
A helyedben én is elbeszélgetnék a főnökkel, hogy több segítségre van szükséged, hogy beszéljétek meg, ki mikor ér rá egy-egy órát, hogy jobban betanítsanak.
De az első fél évben mindenki téged fog hülyézni, és utálni, ez a legtöbb helyen így van.
Dehogy fognak elküldeni!
Szerinted a nagyokos kollégáid hogyan kezdték?
Na látod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!