Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmával lehet pályake...

Milyen szakmával lehet pályakezdőként nettó 130 ezret megkeresni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Gyakorlatilag bármilyen felsőoktatásban szerzett oklevéllel. Nem egy nagy összeg.
2015. aug. 5. 16:17
 2/15 A kérdező kommentje:
De szakmával (okj), nem pedig diplomával.
2015. aug. 5. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Ja bocs, a szakma az nem jelent OKJ-t az én olvasatomban.

Hát figyelj, én most nettó 180-at keresek webfejlesztőként, úgy, hogy soha nem tanultam, nincs róla semmilyen papírom, csak hobbiként régóta foglalkozom vele.

2015. aug. 5. 16:30
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Gyakorlatilag bármelyikkel ha 12 órázol.
2015. aug. 5. 16:32
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Fodrász?
2015. aug. 5. 16:54
 6/15 A kérdező kommentje:

Én ezekre gondoltam: Mérlegképes könyvelő, Logisztikai ügyintéző, CNC programozó.

Csak nem tudom ezekkel el lehet-e helyezkedni, és ennyit megkeresni.

2015. aug. 5. 17:06
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
pályakezdőként, avagy 0 tapasztalattal egyik se fog ennyit fizetni
2015. aug. 5. 17:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Pedig ez egy nagyon alacsony összeg, nem hiszem el hogy ennyit nem lehet megkeresni pályakezdőként.. Ennyire el van cseszve ez az ország? Akkor mondj jobbat kedves utolsó! Ja, hogy nem tudsz?
2015. aug. 5. 17:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen el van ceszve. Én egyedül kezelek 2 darab raktárat, összesen 200 millió forint értékű áruval és alkatrészkészlettel, nettó 113e Ft-ért+8e ebédjegy. Napi kb 12-25 millió forint értékben adok le rendelést raklapos termékre avagy alkatrészekre.

Emellett raktárkezelő programot naprakészen vezetem + targoncázom is. Mégse kapok több fizetést!

Igen ennyire el van cseszve ez az ország. Hozzáteszem, hogy nekem 3 szakmám van, és egyikkel sem tudtam elhelyezkedni szakmán belül. Max vállalkozóként tudnék, de hát 0 tőkével és 0 szakmai tapasztalattal, az kész öngyilkosság.

Azt hiszed én nem szeretnék többet? Lóf@$z az a 130e ft, arra nem lehet életet alapozni. Alsó hangon minimum 200e-et kellene keresni egy normális élethez, és akkor még nem is lennénk a középrétegben sem. De nem ez az első munkahelyem, és többinél is láttam, hogy ló$z@rt se adtak, pedig ott még 2-3 műszak is volt.

2015. aug. 5. 19:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Diplomás ismerősöm határozott munkaszerződéssel dolgozott havi 90ezer Ft-ért.
2015. aug. 5. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!