Milyen szakmával lehet pályakezdőként nettó 130 ezret megkeresni?
Ja bocs, a szakma az nem jelent OKJ-t az én olvasatomban.
Hát figyelj, én most nettó 180-at keresek webfejlesztőként, úgy, hogy soha nem tanultam, nincs róla semmilyen papírom, csak hobbiként régóta foglalkozom vele.
Én ezekre gondoltam: Mérlegképes könyvelő, Logisztikai ügyintéző, CNC programozó.
Csak nem tudom ezekkel el lehet-e helyezkedni, és ennyit megkeresni.
Igen el van ceszve. Én egyedül kezelek 2 darab raktárat, összesen 200 millió forint értékű áruval és alkatrészkészlettel, nettó 113e Ft-ért+8e ebédjegy. Napi kb 12-25 millió forint értékben adok le rendelést raklapos termékre avagy alkatrészekre.
Emellett raktárkezelő programot naprakészen vezetem + targoncázom is. Mégse kapok több fizetést!
Igen ennyire el van cseszve ez az ország. Hozzáteszem, hogy nekem 3 szakmám van, és egyikkel sem tudtam elhelyezkedni szakmán belül. Max vállalkozóként tudnék, de hát 0 tőkével és 0 szakmai tapasztalattal, az kész öngyilkosság.
Azt hiszed én nem szeretnék többet? Lóf@$z az a 130e ft, arra nem lehet életet alapozni. Alsó hangon minimum 200e-et kellene keresni egy normális élethez, és akkor még nem is lennénk a középrétegben sem. De nem ez az első munkahelyem, és többinél is láttam, hogy ló$z@rt se adtak, pedig ott még 2-3 műszak is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!