Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetést nem pofátlans...

Mekkora fizetést nem pofátlanság kérni egy értékesítői állásnál?

Figyelt kérdés
Extreme Digital értékesítői munkát vállalnék, csak nem igazán vagyok tisztában az értékével. Bruttóban kérik, hogy adjam meg a bérigényt, viszont nagyon filózom, hogy mégis mennyi lenne a reális összeg amit bemondhatnék. Én úgy gondoltam, hogy minimum 130-150 nettó jöjjön ki. Szerintetek?

2015. szept. 3. 16:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:
Visszatértem, hogy elmondjam - felvettek és November elejétől már ott vagyok. Tök jó, hogy ennyire imádtok sz*rt keverni, gondolom nincs magánéletetek ezért inkább itt töltitek ki azt az űrt. Egyébként akiknek privátot írtam, mind megérdemelte mert az elején összehordtak mindennek, aztán kiderült hogy mégiscsak nekem volt igazam, csak hát nem itt akartam égetni őket - bár nem is tudom, névtelenül válaszolnak, szóval tök mind1, ha itt tettem volna meg. Na mind1, ez már a múlté. Az adminok akár törölhetik is ezt a kérdést
2015. dec. 6. 21:50
 62/63 anonim ***** válasza:
Na és megkapod a minimum 130-150 nettót?
2015. dec. 7. 07:23
 63/63 A kérdező kommentje:
Picit kevesebb de azt kompenzálja a juttatás meg hasonlo
2015. dec. 7. 09:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!