Mekkora fizetést nem pofátlanság kérni egy értékesítői állásnál?
Figyelt kérdés
Extreme Digital értékesítői munkát vállalnék, csak nem igazán vagyok tisztában az értékével. Bruttóban kérik, hogy adjam meg a bérigényt, viszont nagyon filózom, hogy mégis mennyi lenne a reális összeg amit bemondhatnék. Én úgy gondoltam, hogy minimum 130-150 nettó jöjjön ki. Szerintetek?2015. szept. 3. 16:05
51/63 anonim válasza:
Gondolom kiröhögték és elküldték a fenébe mikor interjún mondta mennyit akar keresni :D
52/63 anonim válasza:
Igen, a kedves kérdező megírhatná hogy mi lett az egész vége, de gondolom az egója ezt nem engedi.
53/63 anonim válasza:
Semmi sem lett, nem vették fel xD
54/63 anonim válasza:
Nektek is írogat a kérdező privátban?
55/63 anonim válasza:
Igen. Nem értem miért privátban teszi, ide is simán megírhatná.
56/63 anonim válasza:
Nekem csak iszonyu trágár mocskolodast irt privatban. Nektek irt hasznosat is?
58/63 anonim válasza:
Engem is zaklat és elhordott mindennek. A p_csába az ilyen emberrel, remélem nem veszik fel.
59/63 anonim válasza:
Soha nem fogja megírni ide hogy nem vették fel, pedig elég egyértelmű a dolog.
60/63 anonim válasza:
Nekem megírta privátban, hogy mennyit kért jelentkezésnél, de nem mondom el, mert jófej vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!