Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetést nem pofátlans...

Mekkora fizetést nem pofátlanság kérni egy értékesítői állásnál?

Figyelt kérdés
Extreme Digital értékesítői munkát vállalnék, csak nem igazán vagyok tisztában az értékével. Bruttóban kérik, hogy adjam meg a bérigényt, viszont nagyon filózom, hogy mégis mennyi lenne a reális összeg amit bemondhatnék. Én úgy gondoltam, hogy minimum 130-150 nettó jöjjön ki. Szerintetek?

2015. szept. 3. 16:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%

Bérnél nincs áfakulcs, illetve elképesztően érdekes kérdés, hogy milyen 53%-ról beszélsz te...

Meg mi nálad az "értékesítői" munka...

2015. szept. 3. 21:52
 12/63 anonim ***** válasza:
Na igen erosen kerdeses hogy mi az mert az edigital az egy online+offline bolt. Oda elado kell meg penztaros meg ilyesmik. Nem tudom, hogy lenne ott egy olyan tipikus ertekesitoi pozicio ahol rajtad mulik mekkora lesz a bevetel. Szoval nem lehet, hogy csak sima bolti eladorol beszelunk?
2015. szept. 3. 22:15
 13/63 anonim válasza:
100%
300-400 nettón jót nevettem :D ezt a hülyét xD
2015. szept. 3. 22:19
 14/63 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy kiszolgálod a vevőket, és garit intézel...szerintem 90 nettónál ne várj többet.
2015. szept. 3. 23:11
 15/63 anonim ***** válasza:
100%
edigitálnál inkább eladónak nevezném őket, nettó 90-et jósolok neked max.
2015. szept. 3. 23:17
 16/63 A kérdező kommentje:
Az edigitalban ugyanúgy ki kell helyezni a termékeket, ugyanúgy el kell igazítani az oda érkező vásárlókat valamint releváns információkkal esetleg szakszerű útbaigazítással kell ellátni őket, hiszen ez egy bolt. Értékesíteni is ugyanúgy kell - aki nem hiszi járjon utána, az edigital oldalán állások menü alatt. Továbbiakban elnézést kérek, valóban nem áfakulcs, nem tudom miért azt írtam - helyesbítve magamat: ADÓ. Viszont nem ez volt a kérdés. Igaz már teljesen mindegy mivel utánajártam, többfelől kérdezgettem és mostmár megvan az erre szükséges releváns információ.
2015. szept. 3. 23:43
 17/63 anonim ***** válasza:
Na, és mi lett a releváns információ? Csak hogy mi is okulhassunk!
2015. szept. 4. 03:42
 18/63 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jelenleg értékesítőként dolgozom, annó mikor felvettek a céghez nettó 150-et mondtam. És egyáltalán nem hülyeség a 300-400 nettó, megkereshető ez az összeg, nem egyszerű de nem lehetetlen egyáltalán, bár nem tudom, hogy az edigitálnál hogy megy.
2015. szept. 4. 06:26
 19/63 anonim ***** válasza:
54%

"Az edigitalban ugyanúgy ki kell helyezni a termékeket, ugyanúgy el kell igazítani az oda érkező vásárlókat valamint releváns információkkal esetleg szakszerű útbaigazítással kell ellátni őket, hiszen ez egy bolt. "

Leírtad pontosan mit csinál egy eladó. 70 ezer forintot fogsz kapni.

2015. szept. 4. 06:34
 20/63 anonim ***** válasza:
100%

Igen, akkor már tegyük hozzá, hogy adó ÉS járulék, ami messze nem 53%, hanem 34,5%, amit a bruttó béredből vonnak és 28,5% amit a bruttó béren felül még költség. Ez továbra sem 53%. Egyrészt.

Másrészt ami te leírsz, a a bolti eladói munka, ugyanezt csinálják a Media Marktban, Electronicsban elég sovány bérérét. Nyilván kell egy kis elektronikai/informatikai tudás, hogy mégis meg tudd különböztetni pl. a hdmi kábelt a jackről (az irónia rmeélhetőleg átment), de ettől függetlenül továbbra is meseországban élsz, ha azt hiszed, ezért nettó 300-400 ezreket fizetnek.

2015. szept. 4. 07:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!