Mekkora fizetést nem pofátlanság kérni egy
értékesítői állásnál?
Figyelt kérdés
Extreme Digital értékesítői munkát vállalnék, csak nem igazán vagyok tisztában az értékével. Bruttóban kérik, hogy adjam meg a bérigényt, viszont nagyon filózom, hogy mégis mennyi lenne a reális összeg amit bemondhatnék. Én úgy gondoltam, hogy minimum 130-150 nettó jöjjön ki. Szerintetek?
Bérnél nincs áfakulcs, illetve elképesztően érdekes kérdés, hogy milyen 53%-ról beszélsz te...
Meg mi nálad az "értékesítői" munka...
2015. szept. 3. 21:52
12/63 anonim válasza:
Na igen erosen kerdeses hogy mi az mert az edigital az egy online+offline bolt. Oda elado kell meg penztaros meg ilyesmik. Nem tudom, hogy lenne ott egy olyan tipikus ertekesitoi pozicio ahol rajtad mulik mekkora lesz a bevetel. Szoval nem lehet, hogy csak sima bolti eladorol beszelunk?
2015. szept. 3. 22:15
13/63 anonim válasza:
300-400 nettón jót nevettem :D ezt a hülyét xD
2015. szept. 3. 22:19
14/63 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy kiszolgálod a vevőket, és garit intézel...szerintem 90 nettónál ne várj többet.
2015. szept. 3. 23:11
15/63 anonim válasza:
edigitálnál inkább eladónak nevezném őket, nettó 90-et jósolok neked max.
2015. szept. 3. 23:17
16/63 A kérdező kommentje:
Az edigitalban ugyanúgy ki kell helyezni a termékeket, ugyanúgy el kell igazítani az oda érkező vásárlókat valamint releváns információkkal esetleg szakszerű útbaigazítással kell ellátni őket, hiszen ez egy bolt. Értékesíteni is ugyanúgy kell - aki nem hiszi járjon utána, az edigital oldalán állások menü alatt. Továbbiakban elnézést kérek, valóban nem áfakulcs, nem tudom miért azt írtam - helyesbítve magamat: ADÓ. Viszont nem ez volt a kérdés. Igaz már teljesen mindegy mivel utánajártam, többfelől kérdezgettem és mostmár megvan az erre szükséges releváns információ.
2015. szept. 3. 23:43
17/63 anonim válasza:
Na, és mi lett a releváns információ? Csak hogy mi is okulhassunk!
2015. szept. 4. 03:42
18/63 anonim válasza:
Sziasztok! Jelenleg értékesítőként dolgozom, annó mikor felvettek a céghez nettó 150-et mondtam. És egyáltalán nem hülyeség a 300-400 nettó, megkereshető ez az összeg, nem egyszerű de nem lehetetlen egyáltalán, bár nem tudom, hogy az edigitálnál hogy megy.
2015. szept. 4. 06:26
19/63 anonim válasza:
"Az edigitalban ugyanúgy ki kell helyezni a termékeket, ugyanúgy el kell igazítani az oda érkező vásárlókat valamint releváns információkkal esetleg szakszerű útbaigazítással kell ellátni őket, hiszen ez egy bolt. "
Leírtad pontosan mit csinál egy eladó. 70 ezer forintot fogsz kapni.
2015. szept. 4. 06:34
20/63 anonim válasza:
Igen, akkor már tegyük hozzá, hogy adó ÉS járulék, ami messze nem 53%, hanem 34,5%, amit a bruttó béredből vonnak és 28,5% amit a bruttó béren felül még költség. Ez továbra sem 53%. Egyrészt.
Másrészt ami te leírsz, a a bolti eladói munka, ugyanezt csinálják a Media Marktban, Electronicsban elég sovány bérérét. Nyilván kell egy kis elektronikai/informatikai tudás, hogy mégis meg tudd különböztetni pl. a hdmi kábelt a jackről (az irónia rmeélhetőleg átment), de ettől függetlenül továbbra is meseországban élsz, ha azt hiszed, ezért nettó 300-400 ezreket fizetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!