Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi bevételük van a futárok...

Mennyi bevételük van a futároknak a borravalóból?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 22:17
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
13%

Egyébként úgy nem adsz jattot hogy magadtól kéne, de az már nem zavar ha be van építve az árba. Úgy zokszó nèlkül kifizeted.

Ennyit a zsidó mentalitásról..

2015. aug. 7. 16:10
 22/49 anonim ***** válasza:
27%
Ha be van építve, akkor is magamtól adom, ezt te nem így látod? Tényleg nem sikerül anélkül véleményt nyilvánítanod, hogy zsidóznál? Valami frusztrál?
2015. aug. 7. 16:32
 23/49 anonim ***** válasza:
16%

ha be van építve akkor a szolgáltatás igénybevételével ki kell fizetned a beépített "jattot" is, ami ez esetben pl a felszolgálás díja lesz.

Ha nincs beépítve akkor úgy is igénybeveheted a szolgáltatást hogy ezt nem fizeted ki, azaz a te döntésed.

Ha nem érted a különbséget akkor szólj, lehet ez így túl magas számodra.

2015. aug. 7. 16:56
 24/49 anonim ***** válasza:
27%

"Ha nincs beépítve akkor úgy is igénybeveheted a szolgáltatást hogy ezt nem fizeted ki, azaz a te döntésed."

Na látod itt tévedsz. A szolgáltatást MINDIG kifizeted, ugyanis ingyen senki nem dolgozik. Lehet ezt tisztességesen, ekkor bele van építve az árba, és döntési lehetőséged ott van, hogy rendelsz, vagy nem rendelsz. És lehet tisztességtelenül, adót csalva, a futárokat kényelmetlen helyzetbe hozva úgy, hogy arra utazok, mint munkaadó, hogy majd a futár elkuncsorogja a fizetését az ügyfelektől...

A jatt intézménye nem jó se az ügyfélnek (még mindig nem voltál képes választ adni a felvetésre, hogy ha a munkaadóm számára csomagot veszek át, miért kellene a saját pénzemből a futárt jattolnom), se a futárnak (úgy kell összekuncsorognia a fizetését). Egyedül a kizsákmányoló munkaadónak jó, aki így kevesebbet fizet (munkabér és adók formájában).

Szóval, ne zsidózz, ne az általad vélt értelmi képességeimen lovagolj, hanem védd meg az álláspontodat, ha tudod! Kezdhetnéd az alábbiak megválaszolásával..

Szóval ha a futár munkaadójának az érdeke, hogy a futár jól dolgozzon, miért én jattoljam a futárt?

Miért jó az nekem, vagy a társadalomnak, ha szándékosan működésben tartok egy adóelkerülő jövedelemszerzési módot?

Miért jó az a futárnak, hogy jövedelmének egy része bizonytalan, nem hivatalos és kuncsorognia kell érte? Ennek milyen társadalombiztosítási hatásai vannak?

Miért jó az a vendégnek, hogy a futár hivatalosan keveset keres?

Áh, hagyd! Szerintem csak a tudatlan indulat szólt belőled, észérved úgy sincs...

2015. aug. 7. 19:26
 25/49 anonim ***** válasza:
16%

Azért jó a vendégnek mert így nem terhelik rá azt a plusz költséget amit a többletkiadás jelentene. Ez azt jelenti hogy nem kerülnek 2x annyiba a fodrász, taxi, étterem, stb szolgáltatás.

Ezen kívül nem szünnek meg működésképtelenség miatt ezer szám a vállalkozások.

Ez azért jó az államnak mert befolyik az adó és

járulék az államkasszába.

2015. aug. 7. 19:36
 26/49 anonim ***** válasza:
25%

"Azért jó a vendégnek mert így nem terhelik rá azt a plusz költséget amit a többletkiadás jelentene. "

Dehogynem, jattolsz, tehát fizetsz, a plusz költség nem spórolódik meg.

"Ezen kívül nem szünnek meg működésképtelenség miatt ezer szám a vállalkozások. "

VOID, mivel most jattolsz, attól, hogy nem jattnak hívják, és adócsalás, és megalázó, és kiszámíthatatlan, még nem lesz kevesebb a kiadásod, csak fehér lesz, természetes és kiszámítható.

"Ez azért jó az államnak mert befolyik az adó és

járulék az államkasszába."

VOID, fekete jövedelemszerzésről beszélünk, nincs megtakarítás. Kiszámíthatatlanság és bizonytalanság van. A futár lehet, hogy nem kap jattot, és biztos, hogy nem kap (annyi) táppénzt, a szülei nyugdíjat, a beteg a kórházban gyógyszert.

Nos, tehát adtál egy értelmetlen választ, és abból deriváltál másik két értelmetlent. Gratulálok.

Összefoglallak: jattoljunk, mert adót csalni jó. Jól értelmezlek?

Maradt még pár kérdés, ami mellett (egy cseppet sem) elegánsan elsiklottál:

- Szóval ha a futár munkaadójának az érdeke, hogy a futár jól dolgozzon, miért én jattoljam a futárt?

- Miért jó az a futárnak, hogy jövedelmének egy része bizonytalan, nem hivatalos és kuncsorognia kell érte?

- Ennek milyen társadalombiztosítási hatásai vannak?

Amúgy ismerek pár zsidót, egy biztos, a tiednél sokkal fejlettebb az ő vitakultúrájuk és gazdasági ismereteik. Talán pont ezért vagy frusztrált miattuk?

2015. aug. 7. 20:02
 27/49 anonim ***** válasza:
18%
A jatt nem adóköteles. 
2015. aug. 7. 20:37
 28/49 anonim ***** válasza:
27%
'stenem, ez ... Na mindegy, van, akivel nem lehet vitázni.. :/
2015. aug. 7. 21:10
 29/49 anonim ***** válasza:
18%

Nem olvastam végig, de ezen megakadt a szemem.

Amúgy amit írsz az a mai MO-N kivitelezhetetlen, fantázia forgatókönyvről meg Vitatkozhatsz, sok értelme nincs.

2015. aug. 7. 22:43
 30/49 anonim ***** válasza:
31%

"Nem olvastam végig"

Értsd: "igazad van, nem tudom érdemben megvédeni az álláspontomat, csak erkölcsi gyengeségem miatt ezt nem vallom be, inkább mellébeszélek."

OK, vettem.

2015. aug. 7. 23:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!