Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi bevételük van a futárok...

Mennyi bevételük van a futároknak a borravalóból?

Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 22:17
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
9%

Meg mi az hogy a takarító sem kap? :D

A takarítónak mennyi felelösség van a munkáján? Nem mossa fel rendesen a lépcsöházat, és akkor történik valami? Semmi.

A futár meg nem visz ki időre céges papírokat-bukik valaki egy rakás pénzt az üzletén.

Nem viszi ki időben a kaját-máskor nem rendel onnan a kutya sem, a tulaj bukja a vendégkörét és a befektetett pénzét.

Bár kétlem hogy te felfogod a különbséget..

2015. aug. 7. 11:34
 12/49 anonim ***** válasza:
9%
Hagyd Digo, igazad van, de retardáltakkal kár vitázni. ;)
2015. aug. 7. 12:00
 13/49 anonim ***** válasza:
40%

"Nem viszi ki időben a kaját-máskor nem rendel onnan a kutya sem, a tulaj bukja a vendégkörét és a befektetett pénzét."

Nos, ezek szerint a tulaj érdeke, hogy a futár időben és korrektül kézbesítsen. Nos, akkor szerinted nem a tulajnak kellene, hogy megfizesse a futárt? Vagy én azért jattoljak, hogy a tulajnak legyen forgalma a jövő héten is? Vagy alkalmazott vagyok, átveszek egy céges csomagot. Ha minden flottul megy, a futárcég is jól jár, az én cégem is jól jár. Na de nehogy már én a saját zsebemből fizessek azért, hogy két tőkés gyarapodjon! Nem értelek, komolyan... Az meg, hogy ettől, hogy ilyen véleménye van, valaki kretén lenne... Hát, nem tudom..

A jattolás intézménye egy pattanás a fejünkön. Ki kellene irtani. Egy dologra jó, a futárok teljesítményének mérésére, de arra mást kellene bevezetni. Jó a jatt, de hivatalosan. Mondjuk a kézbesítési aláírós cetlin "kérem 1-5-ig osztályozza, mennyire volt elégedett a futárunk munkájával". Az eredmény függvényében lehet alakítani a futár hivatalos adózott jövedelmét...

2015. aug. 7. 13:26
 14/49 anonim ***** válasza:
40%
Ja, és nem, a futár nem aszerint megy körbe, hogy hol kap jattot. Nem veszi előre a jattolós helyeket, hanem a legideálisabb útvonalat követi, hidd el, mert este 8-ra haza akar érni, és van vagy 200 címe egy napra..
2015. aug. 7. 13:29
 15/49 anonim ***** válasza:
0%

Ahha, szóval nem elég hogy zsidó vagy és sajnálsz pár százast, ehhez még elméletet is gyártottál hogy miért teszed. :D

A jatt a világ szinte részén századokra visszamenőleg működik, a kultúra része. De te majd kitalálod hogy töröljék el és ezentúl a taxist, a fodrászt, meg a pincért is 1-5-ig pontozod. :DDDD

2015. aug. 7. 13:32
 16/49 anonim ***** válasza:
0%
*a világ szinte minden részén.
2015. aug. 7. 13:34
 17/49 anonim ***** válasza:
0%

Az meg hogy fizessen többet a cég az alkalmazottnak egy másik nagyon jó ötlet. Szerinted a cég, pl egy étterem ha a jatt helyett többet fizetne az alkalmazottnak akkor azt a plusz költséget ki fizetné? A vendég. Azaz nem 800 ft-ért ennéd a rántott húst, hanem 1400-ért.

Ezzel ugyan ott vagy, azaz kifizetted a "jattot", csak nem kérdezték meg hogy szeretnéd-e.

2015. aug. 7. 13:44
 18/49 anonim ***** válasza:
24%
Igen, ugyanott vagy. Van tehát akkor érved a jatt mellett? Anélkül, kérlek, hogy zsidózásba mennél át...
2015. aug. 7. 13:57
 19/49 anonim ***** válasza:
53%
Az elég sovány érv, hogy a kultúra része. Az is a kultúra része (volt), hogy a boszorkánynak kikiáltott embereket megégették... Nem gondolod, hogy bizonyos szokásokat érdemes időnként a józan paraszti ész logikájának alávetni, felülvizsgálni és ha szükséges, megváltoztatni?
2015. aug. 7. 14:00
 20/49 anonim ***** válasza:
0%
Leírtam. Tönkremenne a vendèglátás, mert brutális mértékben növekednének az àrak.
2015. aug. 7. 16:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!