Hogy van ez? Nem éri meg dogozni?
3 hónapja a párom is elhelyezkedett egy kereskedelmi-multinál,gondoltuk majd milyen jó lesz hisz mindketten dolgozunk!mivel dolgozik elvették az ilyen- olyan "segélyeit" az iskolában és az ovodában is fizetnünk kell a gyerekek étkezésükért,el veszik a gázártámogatást,és drágábban kapunk így mindent(tankönyv,stb)
gyerekek!hát nem értem nem éri meg dolgozni?pontosan még nem számoltam de így olyan mintha 10000ft-ért dolgozna két műszakban.tiszta nevetség!
ROMÁK CSINÁLJÁK A LEGJOBBAN MOST MÁR ÉRTEM!?
Azért én inkább dolgozok.
Egyszer eljön a cigányoknál is az idő, mikor nem tudják a gyerekeket a segélyért a világra szarni, és neki "nyugdíjasan" is majd a minimumból kell kijönnie.
Mert akkor már nem lesz purdé.
Legalább tudjuk kiknek a mondása ez:
MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK!:-))
"ÉN inkább dolgozok, és nem vállalok gyereket... max. egyet."
Jogos a gondolkodásmód, én is inkább felnevelek egyet tisztességesen mint egy tucatot a segélyért.
De mi lesz így a magyarokkal akkor? 1 született magyar gyerekre jut 10-12 roma?
Tudom én hogy kell köztisztasági munkás. Na de ennyi?
Mert ezek nem tanulnak és esélyük sincs másra... (tisztelet a nagyon-nagyon kevés kivételnek)
A becsületes dolgozó ember meg éhenhal mert a fizetése elmegy arra hogy eltartsa ezeket?
Na de eltértem a tárgytól. Egyébként tényleg nem éri meg dolgozni. Én vagyok olyan hülye hogy mégis szeretnék
pályakezdő diplomásként elmennék gürizni havi 70-80 nettóért, de nem kellek sehová...
Már arra is gondoltam hogy megyek 3 műszakba szalagos munkát végezni ha nem lesz más... és felvesznek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!