Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van ez? Nem éri meg dogozni?

Hogy van ez? Nem éri meg dogozni?

Figyelt kérdés

3 hónapja a párom is elhelyezkedett egy kereskedelmi-multinál,gondoltuk majd milyen jó lesz hisz mindketten dolgozunk!mivel dolgozik elvették az ilyen- olyan "segélyeit" az iskolában és az ovodában is fizetnünk kell a gyerekek étkezésükért,el veszik a gázártámogatást,és drágábban kapunk így mindent(tankönyv,stb)

gyerekek!hát nem értem nem éri meg dolgozni?pontosan még nem számoltam de így olyan mintha 10000ft-ért dolgozna két műszakban.tiszta nevetség!

ROMÁK CSINÁLJÁK A LEGJOBBAN MOST MÁR ÉRTEM!?

2010. márc. 5. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Na, ezért kell ide a Jobbik. Segélyekből jobban megél az ember, mint munkából. Így megyünk szépen tönkre.
2010. márc. 5. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:
JOBBIK! nagyon remélem!
2010. márc. 5. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Azért én inkább dolgozok.

Egyszer eljön a cigányoknál is az idő, mikor nem tudják a gyerekeket a segélyért a világra szarni, és neki "nyugdíjasan" is majd a minimumból kell kijönnie.

Mert akkor már nem lesz purdé.

2010. márc. 5. 21:19
 4/9 anonim válasza:
73%
21:19: úgy legyen!
2010. márc. 5. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ÉN inkább dolgozok, és nem vállalok gyereket, vagy majd csak nagyon soká úgy 10-12 év múlva, és akkor is max. egyet. Nem engedhetem meg magamnak, hogy gyerekem legyen. Áldozatot kell hoznom, és én ezt az áldozatot hoztam azért, hogy házam legyen, és ne dögöljek éhen. Mert per pillanat csak azért dolgozok, hogy a rezsit ki tudjam fizetni, és ha nem lenne a párom fizetése, akkor éhen is halnánk.
2010. márc. 5. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Legalább tudjuk kiknek a mondása ez:

MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK!:-))

2010. márc. 5. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

"ÉN inkább dolgozok, és nem vállalok gyereket... max. egyet."

Jogos a gondolkodásmód, én is inkább felnevelek egyet tisztességesen mint egy tucatot a segélyért.

De mi lesz így a magyarokkal akkor? 1 született magyar gyerekre jut 10-12 roma?

Tudom én hogy kell köztisztasági munkás. Na de ennyi?

Mert ezek nem tanulnak és esélyük sincs másra... (tisztelet a nagyon-nagyon kevés kivételnek)

A becsületes dolgozó ember meg éhenhal mert a fizetése elmegy arra hogy eltartsa ezeket?

Na de eltértem a tárgytól. Egyébként tényleg nem éri meg dolgozni. Én vagyok olyan hülye hogy mégis szeretnék

pályakezdő diplomásként elmennék gürizni havi 70-80 nettóért, de nem kellek sehová...

Már arra is gondoltam hogy megyek 3 műszakba szalagos munkát végezni ha nem lesz más... és felvesznek...

2010. márc. 6. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Tőlem idéztél az előbb. Én diplomával keresek havi nettó 82 ezer forintot. Most májusban lesz két éve, hogy lediplomáztam.
2010. márc. 6. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor még jó, hogy nincs diplomám. Én gyeden vagyok 85000Ftvel:-))
2010. márc. 6. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!