30 évesen munka mellett érdemes levelezőn elvégezni valami felsőfokú OKJ tanfolyamot ?
Figyelt kérdés
H-P-ig dolgozom
06-14-ig
Hétvégéim szabadok
De nap közben abban a 8 órában is rengeteg a szabadidőm
A munkaidő alatt könyvet olvasok,vagy filmet nézek vagy éppen a telefonomat nyomkodom mint most is.
Azért gondoltam,hogy időm van tudnék akár tanulni is.
Csak nem tudom,hogy érdemes e ilyen korban
dec. 20. 10:54
2/16 anonim válasza:
Felsőfokú OKJ-t felesleges.
Diplomát érdemesebb lenne.
A FOKSZ két éves,a diploma meg 3.
30 évesen meg bőven érdemes még tanulni, sőt 40 évesen sem lenne késő.
4/16 A kérdező kommentje:
Érettségi+kutya vezető vagyonőr
dec. 20. 11:28
6/16 anonim válasza:
Van levelező egyetemen is és az diplomát ad
8/16 anonim válasza:
Persze, ilyen biztiboy szintől meg pláne. Még van 40 éved a munkaerőpiacon... De inkább mennék diplomát szerezni
9/16 anonim válasza:
nem éri meg, mert annyiba kerül, mint egy diploma, és szerintem ha komolyan veszi az ember a szakmatanulást, akkor ugyanannyira nehéz, mint egy diploma
10/16 anonim válasza:
Szerintem egy szakma megszerzése mindenképpen könnyebb mint egy diploma. De én is a diplomát ajánlom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!