Miért nem vesznek fel bolti eladónak sehová? Ingyen is dolgoznék egy ideig, de így sem kapok esélyt.
Figyelt kérdés
Érettségim és kereskedő végzettségem van. De mivel nem kellek sehová, eddig gyárakban tudtam csak dolgozni, az elmúlt 3 évben. Pedig hirdetés nagyon sok van, jelentkezek is mindig, de általában be sem hívnak. Ha mégis, akkor a beszélgetés után nem engem választanak. Nincsen gyakorlatom ilyen munkakörben, lehet hogy ez akkora baj? De még azt is vállalnám,hogy nem kérek fizetést 1-2 hónapig, és ha beválok ott maradok rendesen dolgozni, ha nem akkor meg végre szereztem gyakorlatot, ami másik helyen előny lesz. De ebbe sem megy bele egy munkaadó sem.2015. jún. 9. 08:45
11/11 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit csináljak, ha nincs gyakorlatom és nem vesznek fel, mivel győzzem meg őket? A kérdés ez volt, de segítséget senkitől se kaptam csak oltásokat, tisztelet a kivételnek.
2015. jún. 10. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!