Miért nem vesznek fel bolti eladónak sehová? Ingyen is dolgoznék egy ideig, de így sem kapok esélyt.
Figyelt kérdés
Érettségim és kereskedő végzettségem van. De mivel nem kellek sehová, eddig gyárakban tudtam csak dolgozni, az elmúlt 3 évben. Pedig hirdetés nagyon sok van, jelentkezek is mindig, de általában be sem hívnak. Ha mégis, akkor a beszélgetés után nem engem választanak. Nincsen gyakorlatom ilyen munkakörben, lehet hogy ez akkora baj? De még azt is vállalnám,hogy nem kérek fizetést 1-2 hónapig, és ha beválok ott maradok rendesen dolgozni, ha nem akkor meg végre szereztem gyakorlatot, ami másik helyen előny lesz. De ebbe sem megy bele egy munkaadó sem.2015. jún. 9. 08:45
1/11 anonim válasza:
Nagyon szerencsétlen lehetsz. Bocs, hogy ezt mondom... Valószínűleg látszik rajtad, hogy görcsölsz, szerencsétlen vagy, így nem érdekled a munkáltatókat. Ha határozott kiállásod lenne, már rég lenne állásod. Ez meg, hogy ingyen dolgozol... ne is haragudj, de egy vicc. A fenti állításomat bizonyítja. Látja a munkáltató, hogy annyira nem becsülöd magad, hogy fizetést kérj, így ha te semmibe veszed magad, ő is.
2/11 anonim válasza:
Csak akkor vesznek fel még közmunkára is, ha pártfunkcionárius beajánl.
Nem vagy egyedül.
3/11 anonim válasza:
Ezzel az ingyen dolgozással tényleg csak kiröhögnek, arról nem is beszélve, hogy illegális. Nagyon gyorsan felejtsd el, ha látszik rajtad, hogy stresszelsz az szintén nem jó, ilyenkor nem csak te érzed kellemetlenül magad, hanem az is, aki épp beszél veled. Senki sem akar olyan emberrel dolgozni, akinek a társaságában feszeng. Ha jön helyetted valaki, akiről nem dől a víz és nem vet fel ilyen kellemetlen elméleteket, hogy ő majd ingyen dolgozik, gondolkodás nélkül inkább őt fogják választani.
4/11 anonim válasza:
Első és harmadik hozzászóló, jó nagy fas.zságokat ír. Ti vagytok a szerencsétlenek! Ha olyan szerencsétlen volna akkor gyárba sem kellene. Nem is ismeritek, hogy állíthattok egy ismeretlenről bármit is? Én sem tudtam elhelyezkedni sehol, pedig fél éves gyakorlatot szereztem és meg voltak velem elégedve! Én sem vagyok egy szerencsétlen típus, nem görcsölök már a munka dolgon, és mégsem vesznek fel eladónak és tudjátok miért? Nincs több éves munkatapasztalatom. Azért nem veszik fel sehová a kérdezőt, mert nincs több éves munkatapasztalata és azzal nincs semmi gond, hogy felajánlja az ingyenes időszakot is, ha utána bejelentve felveszik, csak nem kell nekik mert túljelentkezések vannak eladóira is és sok a több éves tapasztalt, az kell nekik. Ilyen egyszerű a téma. Semmi köze ahhoz, hogy most valaki határozott vagy sem, de általában aki munkát keres az határozottan lép fel, mert dolgozni akar.
5/11 anonim válasza:
Igen utolsó, 3 éve a gonosz munkáltatók miatt nem talál munkát... Szerintem aki már 3 éve munkanélküli, erősen elkéne gondolkodnia, hogy valamit rosszul csinál.
#1 voltam.
6/11 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam munkanélküli, valamit félreértett az 5-ös válaszoló. Iskola befejezése óta gyárban dolgozom 3 éve, nem tehetem meg hogy itthon üljek, emelett jelentkezek az eladói munkákra. Persze nem az ingyen munka ötletével kezdtem a munkakeresést, eleinte rendesen, de amennyi elutasítás ért, mostanra már nincs jobb ötletem mint ez, hogy akár ingyen is. Nem akarok gyári munkásként megöregedni.
2015. jún. 9. 10:31
7/11 anonim válasza:
Hozzám jöhetsz ingyen, de reggeltől estig nyomod és a beled is kihajtom. Íme a tökéletes rabszolga. Gratuláltok, felvételt nyertél! Balek... ingyen dolgozni... ó ennek elment az esze. :D
8/11 anonim válasza:
De sok retardált van ezen a gyakorin is... Nem értitek az ingyenes dolgot? Azért is vállalná el, hogy gyakorlathoz jusson, sokan vállalnák, hogyha utána esélyt adnának arra hogy el tudjon helyezkedni rendesen. A ki.baszott gyakorlat miatt van ez, mert minden xart elvárnak egy olyan fiataltól, aki épp most lépett ki az iskolapadból ez megy már több mint 10 éve. Honnan a faxból legyen több éves gyakorlata az embernek, ha eddig tanult? Miből lenne gyakorlat, ha sehova nem vesznek fel? Ugyan ez volt nálam is a szakmáimon belül, egyik munkaadó sem volt képes felfogni, hogy a 4 évből 2 csak gyakorlatból állt és nyári gyakorlat is volt 2-3 hét, már nem tudom és nekik az kevés, mert hogy be kell tanítani. Mi a faxt kell betanítani, ha 4 évig az adott szakmát tanultam? Ti meg itt írjátok a sza.rságaitokat...
9/11 anonim válasza:
#8: Értjük, de a legtöbb munkáltatónak egyáltalán nem vonzó, ha azt mondod, hogy ingyen dolgoznál két hónapig.
10/11 anonim válasza:
Nem csak nem vonzo de torvenytelen is!
Hidd el egy normalis munkaadonak egy honapnyi penz az semmi. Magyarul nem ezen fog mulni hogy te vallalsz egy ingyen honapot mas ember pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!