Egy jó lelkű gyerek vagyok de nincsenek barátaim. Kb 2 van de ők mindig csak otthon ülnek sehova se jönnek velem? . Ha van egy szabadnapom a héten akkor is inkább dolgoznék mert nem bírom egyedül itthon a szobába egész nap!?
Kezdek nagyon megőrűlni. Mit javasoltok mit csináljak? Minden napom ugyanolyan monoton és nem jutok egyről a kettőre:S pedig az álmaim megvannak és a céljaim. De hogyan álljak neki?
annyira undorítónak találom ilyenkor az életet .nincsen senki akivel eltudnák menni bulizni ,strandolni, billiárdozni.sportolni semmi se.mi a fenét tegyek?:( 22/F
- Próbáld elrángatni az otthon ülő barátaidat valami csellel.
- A munkahelyeden próbálj hasonló érdeklődésű lányokkal / fiúkkal, és velük próbálj programokat csinálni.
- Menjél el azokra a helyekre, ahova amúgy is mennél, és ott ismerkedj emberekkel, akik egyedül vannak.
Ezeket mind csináld meg, és akkor jobb lesz.
Én ugyan ez vagyok kérdező,csak nőben!
Most is otthon ültem péntek szombat este,mert a "barátaim" inkább otthon ülnek és nem tudom fészbukoznak!?!?
Teljesen kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!