15 éves egyedül az USA-ba?
Igaz ez a 90-es evekben volt de en elutaztam egyedul a batyamhoz Phoenixbe Budapestrol, akkor voltam alt. isk. nyolcadikos. Anyuek kikisertek a repterre, a JFK-n kellett atszallnom, ami igazi ghetto, majd a batyam vart Phx-ben.
Annyit beszeltem angolul, amit a suliban belenk vertek.
A Bud-NY gepen a mellettem ulo felnott magyar segitett a papirok kitolteseben es az erkezesnel odajott velem a bevandorlasi tiszthez forditani. Aztan elvitt a kijelzoig, ahol kineztuk melyik kaputol indul a PHX-i gep es magamra hagyott. Busszal kellett a terminalok kozott ingaznom es a borondot cipelni magammal. Ez mondjuk nem volt tul kellemes.
Miutan megtalalatam a jaratot mar megnyugodtam. A kutyat nem erdekelte, hogy egyedul vagyok. Azota persze valtozott a vilag es talan a legitarsasagok is szigorubbak fiatalkoru egyedul utazasat illetoen, de amugy tul lehet elni, en is tuleltem :)
Mindenkepp beszelj a legitarsasaggal!
mi nemrég voltunk angliában és addig nem indul el a rapülő amíg nincs meg az összes utas. mikor jöttünk haza vagy 5x átszámolták hogy megvan-e mindenki. úgy tudom azért mert eggyel kevesebben voltunk a gépen és addig nem indultunk amíg fel nem szállt mindenki(úgy tudom hogy ha el is téved vki, akkor megkeresik, nem szállnak fel nélküle)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!