Barátnőm Kanadába megy nyáron és nagyon fél, mert egyedül kell mennie a repülőn, megnyugtatnátok, hogy nem bonyolult annyira utazni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 12:32
1/7 anonim válasza:
Én egy éve voltam kanadába, és én egyedül utaztam, méghozzá 2 átszállással! De meglepően könnyű volt az egész utazás, mert minden teljesen logikusan és egyértelműen meg van jelölve a reptereken. egyébként én 17 éves voltam és épségbe haza is jutottam! : )
NINCS MITŐL FÉLNI!
2/7 anonim válasza:
Nem egyedül lesz a repülőgépen, hanem rajta kívül, még jó sok ember lesz. Ne féljen, mert még egyetlen egy repülőgép sem maradt fenn a levegőben!!!
Kicsit iróniának szántam, nem sértésnek, én is keresztül mentem ezen a "félelmen" engem is így vigasztaltak, USA-ba utaztam "egy szál magam", és háromszor szálltam át. Ime itt vagyok, és ha tudtam volna hogy ilyen jóérzés repülözni, egész életemben csak repkedtem volna!
Ne féljen, mert minden rendben lesz!!!
3/7 anonim válasza:
én holnap USA-ba megyek egyedül és szintén lány vagyok. már ötödjére megyek így, még eddig minden oké volt. nézzen meg előre mindent pontosan, terminálok, kapuk számát hogy hova érkezik, honnan indul a következő, ha másik terminálba kell átmennie akkor azt hogy hogyan jut el oda, milyen messze van stb. és akkor minden rendben lesz.
4/7 anonim válasza:
ha július 14-én utazik és ugyanazzal a légitársasággal amivel én akkor legalább lesz kivel félnem :D
5/7 anonim válasza:
mi annó, mint három 17 éves utaztunk párizsba,ott szétváltunk, a fiú ment Honkongba, mi meg Buenos Airesbe (két lány) és a reptéren még bűvészkedni kellett, hogy beengedjenek az országba, és a pláne az volt, hogy egyikünk sem beszélt spanyolul.. szóval a barátnőd is meg fogja oldani.
6/7 anonim válasza:
félreértés elkerülése véget a bűvészkedést úgy értettem, hogy be kellett "csekkolni" az országba, útlevél, papírok, vízum stb. -és mind ketten szentül meg voltunk győződve róla, hogyha valamit rosszul csinálunk menten kitoloncolnak minket az országból:D)
7/7 Kinga Perjés válasza:
Nem nagyon!!! én nem kell izguni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!