Egyedül bevállaljam, vagy sem?
ne menj mindjárt amerikába.kezd el pl.angliában,onnan még mindig hamarabb és egyszerűbben haza tudsz jönni ha van valami gond.
fiú/lány vagy?hány éves?milyen munkára gondoltál?
En is az au-pairkedest ajanlom, mert akkor a lakas/kaja biztositva van.
Ha mas meloba mesz akkor magadnak kell lakast szerezni, ami nem olcso.
Ha mar megvan a csalad es kicsit megszoktad az ittletet, akkor konnyebben tudsz mozogni, helyi magyarok tarsasagat keresni, ismerkedni, talan osszehaverkodsz valakivel es egyutt elkoltoztok stb. Egyedul nehez, de nem lehetetlen.
Teny viszont, hogy Eu-n belul sokkal konnyebben hazamesz ha barmi gond van. Nemcsak veled, mondjuk valami Mo-n tortenik es haza akarsz menni... eleg huzos sajnos.
Én jövőre megyek ki Usa-ba au pairnek, szerintem ez egy nagyon jó lehetőség! Eddig úgy van, hogy én is egyedül megyek és kicsit tartok is tőle, de ha nem vágok bele egész életemben bánni fogom, hogy "mi lett volna ha..."
Szerintem érdemes belevágni! :)
AZ USA túl veszélyes!
Már 2 barátnőm halt meg ott. Ugyanígy kimentek.
Ott vadul lövöldöznek este az útcákon...Persze nem mindenütt. De sosem tudhatod, hogy mikor leszel rossz helyen-rossz időben. Túristának meg nincs ám puskája, hogy visszalőjön.
Az ám ott a vadnyugat.
Szó szerint!
Phonixben állítólag már csak emberre hasonlító külsejű kan állatok élnek.
Amióta pedig boltották őket, azóta már nincs lelkük sem, és már biloógiailag sem emberek hanem GMO-k. Mert a nyugati oltások GMO -vá tesznek ahogy átveszik a sejtek fölötti irányítást.
Akit beoltanak az nem lesz már tovább ember, hanem csak emberre hasonlító külsejű GMO (génmódosított organizmus).
Ezért okos ember nem hagyja veszni a magyar őseitől örökölt sok millió éves genetikai örökségét.
De visszatérve amcsiba.
Attól is függ, hogy minek mégy oda.
Ha előtte levelezel egy indián törzsfőnökkel, és menedéket kérsz egy rezervátumban, akkor talán élve megúszhatod egy védettebb helyen. De a nagyvárosokban, pl. NY. vagy LA. magányosan csak 50% esélyed van a túlélésre fegyverek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!