Hogyan irjam ezt bele az oneletrajzba? Igy sehova nem vesznek fel.
Figyelt kérdés
Nem vegeztem el az egyetemet, de eveket tengodtem ott. Akkor azokat az eveket hogyan irjam bele? Most szeretnek egy allasra jelentkezni, szerencsere nem kell hozza felsofoku vegzettseg, de megis eleg ciki h eveket uresben voltam. Hogyan csinalhatnam az oneletrajzot igy? Koszonom a segitseget! (Ekezetek mobiltelefon miatt nincsenek)2015. febr. 19. 07:37
1/4 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, szóval már ketten várjuk a megoldást.
Annyi különbséggel, hogy csak OKJ-ig végeztem el, +2 év lett volna a mérnök informatikus.
2/4 anonim válasza:
Ha jártál egyetemre, csak épp nem végezted el, az nem baj.Írd be nyugodtan, hogy hány évet, hány szemesztert végeztél és melyik szakon.Sok munkáltató ezt is figyelembe veszi, több olyan estről tudok, amikor valaki az ilyen "félkész" végzettsége által is jobb munkahelyre került, mintha nem írta volna be! Biztos úgy volt vele a munkáltató, hogy ezzel így is többet tud, mintha csak érettségije, általánosa lenne...
3/4 anonim válasza:
Írd be, hogy folyamatban, vagy passzív vagy, vagy anyagi / magánéleti okokból szünetelteted a tanulmányaidat.
4/4 jackson666 válasza:
Nee irj bele sEmmit csak ami elvan végezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!