Táppénz alatt sehová se szabad mennem?
Figyelt kérdés
Járóbeteg vagyok, nem vagyok fekvőbeteg. Doki azt modta nem szabad ilyenkor sehova se menni. Ez mit jelent? El kéne mennem boltba és vissza kéne vinni az egyik könyvet a könyvtárba és másikat hozni, vizsgára kéne készülni. Nem voltam még sose táppénzen...2015. ápr. 8. 09:36
1/6 anonim válasza:
Boltba elmehetsz, a könyvtárba nem. A vizsgákra meg otthon készülj.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, akkor megkérek valakit ugorjon el a könyvért.
Mi történik, ha mégis elmegyek valamerre? Vannak még beteglátogatók, mint anno régen?
2015. ápr. 8. 09:48
3/6 anonim válasza:
Hozzánk még soha nem jött senki.
Viszont hogyha a városban véletlenül összefutsz egy kollégával vagy bárkivel a munkahelyről vagy csak szimplán meglát téged, úgy, hogy észre sem veszed, akkor felröppenhet a pletyka, hogy csak úgy kiírattad magad.
4/6 A kérdező kommentje:
Boltba jövet-menet is megláthat bárki, van kis távolság a bolt és a lakás közt...
2015. ápr. 8. 10:17
5/6 anonim válasza:
akár másik munkahelyre dolgozni is mehetsz...
elmehetsz a könyvtárba, nem vagy fertőző. HA ellenőriznek sem biztos, hogy gond pl a könyvtár, mert nem mindegy, mi a munkaköröd, és mi miatt nem tudod ellátni... törött lábbal pl nem tudsz napi másfél órát tömegközelekdni a melóhelyre, de a könyvtárba eljutsz, ez nem tp-csalás...
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz bárhova, ha járóbeteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!