Terhességi táppénz alatt nem mehetek sehova?
6 hetes a pocaklakóm :) dokim kiírt táppénzre.
Vannak napok amikor kicsattanok van amikor sokat kiabálok a wc-vel :)
Ha kiírt táppénzre nem mehetek sehova mert táppénzen vagyok?
Most lesz párommal az évfordulónk elszeretnénk menni valahova kettesben, de attól félek, hogy meglát egy munkatárs és szalad a főnökhöz, hogy semmi bajom, és kirugnak.
Lehet hülye példa de ha kirakok egy képet rólunk pl facebookra és éppen nem otthon az ágyat nyomom akkor abból baj lehet?
Tudom nem kell kirakni csak példát szerettem volna ezzel.
Előre is köszönöm a választ!
28/n
Jesszus, Te hol dolgozol?:-)
Szerintem ez miatt nem rúghatnak ki főleg, hogy babát vársz.
Táppénzcsalás bizonyításához azért egy munkatárs szavánál több kell, mondjuk kiindulásnak lehet elég. Tényleg veszélyeztet terhes vagy vagy csak kiírt az orvos annak?
Mert ha az utóbbi én nem kockáztatni azért egy vacsival.
Egy gyárban dolgozom 3 műszakban :)
És félek ez miatt akár facebookon kommentelni vagy felrakni friss képeket
Igazából annyi történt, hogy egy nap nagyon rosszul voltam nem mentem dolgozni, másnap elmentem dokihoz mondtam mi a helyzet és kérnék egy igazolást arra a napra.
Erre kiírt. Nem mondom, hogy rossz itthon lenni, pihenni mert van, hogy egész nap rosszul vagyok.
De szeretnék visszamenni dolgozni ha semmi bajom nincs és remélem ezzel nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!