Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi táppénz alatt nem...

Terhességi táppénz alatt nem mehetek sehova?

Figyelt kérdés

6 hetes a pocaklakóm :) dokim kiírt táppénzre.

Vannak napok amikor kicsattanok van amikor sokat kiabálok a wc-vel :)

Ha kiírt táppénzre nem mehetek sehova mert táppénzen vagyok?

Most lesz párommal az évfordulónk elszeretnénk menni valahova kettesben, de attól félek, hogy meglát egy munkatárs és szalad a főnökhöz, hogy semmi bajom, és kirugnak.

Lehet hülye példa de ha kirakok egy képet rólunk pl facebookra és éppen nem otthon az ágyat nyomom akkor abból baj lehet?

Tudom nem kell kirakni csak példát szerettem volna ezzel.

Előre is köszönöm a választ!

28/n

2014. jún. 17. 22:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen. Táppénzes papíron szokott erről info lenni.
2014. jún. 17. 22:45
 2/18 anonim ***** válasza:
14%

Jesszus, Te hol dolgozol?:-)

Szerintem ez miatt nem rúghatnak ki főleg, hogy babát vársz.

2014. jún. 17. 22:48
 3/18 anonim ***** válasza:

Táppénzcsalás bizonyításához azért egy munkatárs szavánál több kell, mondjuk kiindulásnak lehet elég. Tényleg veszélyeztet terhes vagy vagy csak kiírt az orvos annak?

Mert ha az utóbbi én nem kockáztatni azért egy vacsival.

2014. jún. 17. 22:51
 4/18 A kérdező kommentje:

Egy gyárban dolgozom 3 műszakban :)

És félek ez miatt akár facebookon kommentelni vagy felrakni friss képeket

2014. jún. 17. 22:53
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Írni nyugodtan írhatsz. Idén kihagyod a nyaralási képeket facebookról akkor mi van? Úgyse érdekli a kutyát sem hogy hol nyaral a másik.
2014. jún. 17. 22:56
 6/18 A kérdező kommentje:

Igazából annyi történt, hogy egy nap nagyon rosszul voltam nem mentem dolgozni, másnap elmentem dokihoz mondtam mi a helyzet és kérnék egy igazolást arra a napra.

Erre kiírt. Nem mondom, hogy rossz itthon lenni, pihenni mert van, hogy egész nap rosszul vagyok.

De szeretnék visszamenni dolgozni ha semmi bajom nincs és remélem ezzel nem lesz gond.

2014. jún. 17. 23:01
 7/18 A kérdező kommentje:
Bárcsak tudnánk menni nyaralni...
2014. jún. 17. 23:02
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
2-es vagyok. Igaz nem vagyok otthon TB-ben, de mi van akkor, ha a doki az éjszakás műszak vagy az álló és/vagy veszélyes(pl.forrasztás..stb.) munka miatt írta ki? Akkor is otthon kellene ülni 24 órán keresztül? Régebben voltak ezek a táppénzellenőrök, de úgy tudom, hogy már nem léteznek.
2014. jún. 17. 23:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem írhatja ki ha jó tudom, mert főnöknek kötelező olyan munkát biztosítani ami nem éjszakai. Másrészt női hegesztő elég ritka:)
2014. jún. 17. 23:05
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem hegesztőt írtam. :-)
2014. jún. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!