érettségivel értelmesebb állás?
Figyelt kérdés
érettségivel, kevés tapasztalattal azt látom lehetetlen előrébb lépni. Vagy szaktudást, vagy több év tapasztalatot kérnek ahhoz is, hogy leülj. Így meg esélyt sem adnak annak, aki tanulna újat, max beskatulyázzák azokba a melókba, amiket kényszerből elvállalt. Abban hiszek hogy lelkesedéssel, sütnivalóval lehet tanulni,képezni magad, előre lépni, nem kell mindenhez papír. Ismerek olyat, akit a főnöke írt be pár tanfolyamra, ma abból él, szóval nem lehetetlen, csak ahol voltam eddig mindig lenyomtak inkább és most meg az álláskeresés is elrettent minden tervezéstől..:/ van itt olyan, aki diploma nélkül elért valamit?2015. máj. 20. 19:08
1/5 anonim válasza:
Ne is haragudj meg, de az érettségit a hülye is lerakja, sok szakmát ki lehet tanulni egy év alatt is akár. Miért kapkodjanak utánad akkor, a két szép szemedért? Miért kéne idegeneknek iskoláztatnia téged semmi végzettséggel? Eléggé a bilibe lóg a kezed.
2/5 A kérdező kommentje:
gondolom neked jól megy
2015. máj. 20. 23:07
3/5 anonim válasza:
Mivel csináltam diplomát (ingyen, mert jó érettségit írtam) és most egy szakmát próbálok befejezni (saját pénzból, mert már dolgoztam közben tök más terülten, de összeraktam rá), így igen, megy, ha azalatt azt érted, hogy nem éhbérért laptálolom a szart, hanem a szakmában dolgozom, igaz a ranglétra alján egyelőre.
4/5 A kérdező kommentje:
miért, nem elég a diploma?
2015. máj. 21. 11:42
5/5 anonim válasza:
Sok helyen asszisztensi álláshoz elég az érettségi + nyelvvizsga, de nem fogod magad rommá keresni, plusz 95%-ban nőt keresnek ezekre a pozíciókra.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!