Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 évesen középfokú angol...

30 évesen középfokú angol nyelvvizsgával és (csak) gimis érettségivel milyen munkakörökbe helyezkedhetnék el?

Figyelt kérdés
Konkrét munka tippeket is várok. Lehet linkelni is, ha találtok valami normálisabb ezen paraméterekkel betölthető munkát a neten számomra. Köszönöm, ha válaszolsz.

2015. jan. 4. 05:14
 1/8 A kérdező kommentje:
kiegészítés: középfokú angol nyelvtudással (nem csak nyelvvizsgával)
2015. jan. 4. 05:30
 2/8 anonim válasza:
61%
Ertekesites,igazabol olyan mintha semmilyen tudasod nem lenne nincs szakmad,a nyyelvtudasnal targyalokepes kell,eddig hol dolgoztal miben szereztel tapasztalatot?
2015. jan. 4. 07:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, tapasztalat nélkül szinte lehetetlenség elhelyezkedni normális helyre, nekem is ez a problémám 33 évesen. És teljesen mindegy hány éves vagy, nekem azért nem lett tapasztalatom szakmáimon belül, mert akkor is azért nem vettek fel iskolák után, mert nem volt 1, 2 éves tapasztalatom. Amid van és ha ezen kívűl nincs semmihez tapasztalatod, akkor max. takarítónak, segédmunkásnak, vagy hajóra tudsz kimenni közvetítőn keresztül mázlival, vagy kérdezőbizosnak, call centeres, meg hasonló gagyi helyekre. Kb. ere van esélyed. Jah vagy vagyonőrnek tanulsz, de az is 100 ezer ft most a tanfolyam + kell a tanúsítvány + vagyonőri igazolvány és úgy együtt az 130 ezer ft kb. De abban a nyelvismereteddel már egy jobb helyet kifoghatsz irodaházban recepciósként.
2015. jan. 4. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk a házban a szomszéd srác is hasonló cipőben jár: érettségi, angol kfok, ecdl vizsga és 2 éve munkát keres. Néha bejön neki 1-1- szórólapos alkalmi munka, de amúgy sehova be sem hívják.Mondjuk ő csak 22 éves.
2015. jan. 4. 14:27
 5/8 Aiofe válasza:
62%
Leginkább adminisztrációban tudsz elhelyezkedni, de ott nagyon sok jelentkező lesz minden állásra. A biztos angol nyelvtudás segíthet egy kicsit az esélyeiden. Érdemes lenne valamilyen speciális dolgot is tanulni, akár utánaolvasás szintjén. Pl. online marketing vagy egy OKJ-s tanfolyamot elvégezni. Lehet, hogy a Jobangel is tud segíteni: jobangel.blog.hu
2015. jan. 7. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Bárhol ahol nem kérnek semmilyen előképzettséget. Minimál bérért persze.
2015. jan. 7. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést akár én is írhattam volna, pont 30 éves vagyok és középfokú angolom van :-)

Én logisztikában dolgozom, konkrétan export ügyintéző egy multicégnél, a fizetés sem rossz viszonylag. A megrendelések felvitelétől kezdve a fuvarszervezésen át a számlázásig elég sokrétű a munkakör.

24 évesen kezdtem el dolgozni hasonló munkakörben egy másik cégnél, mondjuk nagy szerencsém volt, mert ott volt egy kis hátszelem a jelentkezéskor.

Azóta már másik cégnél vagyok, és abszolút nem érzem hátránynak, hogy nincs diplomám, józan paraszti ésszel bármely ilyen jellegű munkakör megtanulható, az angol nyelvtudásra kell rámenni elég komolyan, azt napi szinten kell használnom.

2015. jan. 17. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Előző vagyok, csak azt akartam kihozni az egészből, hogy diploma nélkül sem lehetetlen, viszont cégek nagyon megnézik, hogy mennyi tapasztalatod van.
2015. jan. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!