Logisztikai állás érettségivel?
Csak érettségim van de apám dumál, hogy adjam be egy helyi céghez az önéletrajzom, mert keresnek jó angol tudással rendelkező munkatársat logisztikai munkakörbe.
Én nem akarom beadni, mert szerintem kiröhögnének.
Semmi közöm a logisztikához.
Mit gondoltok?
18F
Figyu! Én úgy kerestem állást, hogy ahol az elvárások résznál 80%-ban már megfeleltem, oda beadtam. Soha nem tudhatod, hogy nem te vagy-e az egyetlen jelentkező. Kiröhögni nem fognak, a legrosszabb ami történhet, hogy nem reagálnak az önéletrajzodra.
Amúgy pedig érdemes lenne , ha nem is egyetemet, de egy OKJ-s tanfolyamot elvégezni, hogy valahol elindulj. A logisztikában pl. 1-2 éves képzések vannak. Lehetsz szállitmányozási üi, külkereskedelmi üi, beszerző, vámügyintéző, logisztikus, raktári ányagmozgató és még ki tudja milyen megnezvezések vannak a logisztikai ágazaton belül. Van ahol minden megnevezésre külön embert vesznek fel, de egy kisebb cégénl előfordulhat hogy a fenti munkákat 1 esetleg 2 személy végzi. A fentiek bármelyikével több eséllyel pályázhatnád a szóban forgó pozíciót.
Senkit nem megbántva, de a logisztika azért nem egy könyvvizsgáló munkakör.
2 hét alatt A-tól Z-ig be lehet tanulni, beszerzés, szállítmányozás, Intrastat, riportolás, cakkumpakk...
Rosszul fogtál hozzá. A HR-es nem fogja azt mondani, hogy persze, pályázz csak, neki munka elolvasni.. a végén még be is kellene hívnia, aztán foglalkozzon veled feleslegesen, a fizetése meg ugyanannyi akkor is, ha találomra választ. :D
Apádnak igaza van, mindenhova pályázz, aztán ha kellesz valahová, spuri, és tagozódjál szépen a munkásosztályba befelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!