22 évesen érettségivel lehet egyáltalán munkát találni?
Mindenhol csak tapasztalattal, vagy diplomával keresnek embert. Ezek hiányában meg legalább topmodellnek kell kinézni miniszoknyában. Tényleg csak wc pucolónak lehet elmenni ezek nélkül? Vagy már annak se?
Eddig csak időleges/nagy nagyon rosszul fizető/testileg megterhelő állásokkal küzdöttem az életben maradásért, pedig Budapesten lakom.
Igaz hogy nem vagyok se szép, se csillivilli dolgokra nincs pénzem, de normális vagyok szerintem. Több interjún csináltattak IQ tesztet, és mindig átlag feletti eredményt kaptam. Úgy látszik, a szőke szilikonbabáké jobb volt...
1 # ma már nem jutnál be :/
Nagyon jól kell kinézni valóban. 30 év felett alig lehet munkát találni, mert az ember öreg, úgyhogy még most kellene valahogyan. Menj külföldre
ma 02:04
első vagyok.
2013. okt. 7-én vettek fel. Nem volt az olyan régen, főleg,hogy múlt héten csütörtökön írtam alá a határozatlan idejű szerződésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!