Manapság egy érettségivel hol lehet elhelyezkedni?
Ne vicceljünk már.
Nekem is csak érettségim van és 13 éve dolgozom folyamatosan.
Ha tapasztalatod sincsen akkor is meg lehet próbálni recepciós ,telefonos, értékesítő , adminisztrátor munkákat.
2-es, bár nem írtad, hogy van e valamilyen képesítésed, de ha nincs és hasonló helyzetben vagy mint én, akkor sajnos nem igazán válogathatunk:S
3-mas, igen, annyiból igazad van, hogy aki keres - talál! csak a mai magyarországon kicsit más a szitu :D de persze űzni kell a dolgot és valami csak lesz :D
Egészen más, ha valaki 13 éve keresett érettségivel munkát, meg egész más a helyzet most.
Jelenleg annyira túlképzés van diplomásokból, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Nettó 80.000 ft-ért sorban állnak. Irodára kizárt dolog, hogy ismerettség nélkül felvennének valakit diploma nélkül. Szerintem is csak az operátori munka marad.
közmunkában, ha szerencséd van/van ismerősöd.
recepcióhoz kel la jó külső, admiisztrációhoz meg informatikai ismeretek, vagy szintén fiatal csinos nőnek kell lenni, telefonos értékesítőnél is már sok helyen 3 év tapsztalatot kérnek, ráadásul ha mindezért utazni kell, további problémákat szül.
5ösnek igaza van.
sőt, tudok olyan helyeket is, ahová operátoroknak is protekció kell, 3-4 műszak, és 80at se keresnek.
kédező: bármi=prostitúció, drog, lopás? ezekben még leeht esélyed, sok magyar prostituált van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!