Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság egy érettségivel hol...

Manapság egy érettségivel hol lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Nincs szakmám vagy diplomám, csak egy érettségim. Sürgősen munkát szeretnék találni max októberig. Valakinek van ötlete?

2014. szept. 18. 12:42
 1/10 anonim válasza:
62%
gyárakban kell próbálkozni, jobbat nem tudok.
2014. szept. 18. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Én már több, mint egy éve nem találok semmit se. Mivel nem nagyon bírom a fizikai/ álló munkát, így nem akartam gyárba menni, de ez lesz a sorsom hamarosan nekem is, ha bírom, ha nem... :(
2014. szept. 18. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Ne vicceljünk már.

Nekem is csak érettségim van és 13 éve dolgozom folyamatosan.

Ha tapasztalatod sincsen akkor is meg lehet próbálni recepciós ,telefonos, értékesítő , adminisztrátor munkákat.

2014. szept. 18. 13:30
 4/10 A kérdező kommentje:

2-es, bár nem írtad, hogy van e valamilyen képesítésed, de ha nincs és hasonló helyzetben vagy mint én, akkor sajnos nem igazán válogathatunk:S

3-mas, igen, annyiból igazad van, hogy aki keres - talál! csak a mai magyarországon kicsit más a szitu :D de persze űzni kell a dolgot és valami csak lesz :D

2014. szept. 18. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Kettes vagyok. Nekem csak gimnáziumi érettségim van, próbáltam recepciós meg hasonló munkákat, sehova nem kellettem, még egy kisvárosi használt ruha üzletbe sem... pedig oda aztán nem kell nagy tudás. 13 éve meg azért még kicsit más volt az elvárás, mint most... ha azóta egy helyen dolgozol, akkor azért, mert oszlopos dolgozó vagy, még akkor is, ha csak érettségid van, az 13 éve még többet ért, mint most. Ha csak nem régóta van új munkád, akkor meg lehet hogy azért vettek fel, mert már jó pár év tapasztalatod is van, nem csak érettségid. Mi viszont olyan helyzetben vagyunk, akiknek nulla a tapasztalat, minden téren, és az érettségink annyit ér most, mint egy évtizeddel ezelőtt a 8 általános végzettség.
2014. szept. 18. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Egészen más, ha valaki 13 éve keresett érettségivel munkát, meg egész más a helyzet most.

Jelenleg annyira túlképzés van diplomásokból, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Nettó 80.000 ft-ért sorban állnak. Irodára kizárt dolog, hogy ismerettség nélkül felvennének valakit diploma nélkül. Szerintem is csak az operátori munka marad.

2014. szept. 18. 21:29
 7/10 A kérdező kommentje:
hát gyerekek igen sajnos ez az igazság.. nehéz dolog de én már tényleg ott tartok hogy bármit elvállalok:S:D
2014. szept. 18. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lett lepontozva az, hogy nem találok munkát és csak a gyár maradt... ebben mi az ami nem tetszett valakinek? Akinek nem tetszik, az én magam vagyok, nem hiszem hogy egy ismeretlennek fájna, hogy ez a sorsom.
2014. szept. 19. 08:10
 9/10 anonim ***** válasza:

közmunkában, ha szerencséd van/van ismerősöd.

recepcióhoz kel la jó külső, admiisztrációhoz meg informatikai ismeretek, vagy szintén fiatal csinos nőnek kell lenni, telefonos értékesítőnél is már sok helyen 3 év tapsztalatot kérnek, ráadásul ha mindezért utazni kell, további problémákat szül.

5ösnek igaza van.

sőt, tudok olyan helyeket is, ahová operátoroknak is protekció kell, 3-4 műszak, és 80at se keresnek.

kédező: bármi=prostitúció, drog, lopás? ezekben még leeht esélyed, sok magyar prostituált van.

2014. szept. 20. 14:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem értem miért hiszitek azt hogy csaj vagyok, csak mert nem irtam oda hogy csávó :DDDD na jó pontositok: 22/F igy már jobb?:DD nem egyébként a gubacsira se állok ki himprostinak, meg diler se szeretnék lenni, szóval maradjunk az olyan melóknál, amikért nem kapok több évet :D:D
2014. szept. 20. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!