Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek hol próbálkozzak...

Pillangó13 kérdése:

Szerintetek hol próbálkozzak érettségivel?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok van érettségim és szociális gondozó és ápoló szakmám. Jelenleg esti tagozatra járok, de szeretnék mellette dolgozni 8 órában.. A szakmámban azért nem szeretnék egyenlőre elhelyezkedni mert mellette nem igazán lenne időm tanulni és az iskola számomra most fontosabb .... Postán,újságosnál el tudnék helyezkedni??? Mondanátok még helyeket ahol elég az érettségi? :)

2014. nov. 11. 07:16
 1/4 anonim ***** válasza:

8 órás, középsikolai végzettséget elváró munkák:

[link]

2014. nov. 11. 08:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt én is néztem és még sok másikat is ... az a gond hogy bejelölgeti az ember a gimnázium részt ect.. és ugyan sok állást kidob de ahogy beleolvas kérik a szakmai tapasztalatot .. elvárt szakirányt... :/
2014. nov. 12. 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne, ha a szakmádban is keresgélnél helyeket, lehet, hogy felvennének úgy, hogy folyamatban van a tanulás, és utána meg főállásban alkalmaznának... És máris megoldódna a problémád a munkakereséssel tanulás után.. Érettségivel mehetsz adminisztratív munkákra is, pl. cégekhez, ahhoz sok ész nem kell, ha van pici pénzügy is benne, azt is meglehet csinálni érettségivel (én is ilyen helyen dolgozom, érettségivel!). De mehetsz boltba is, Tescoba meg ilyen helyekre, de ezeket tanulás mellett nem ajánlom.
2014. nov. 12. 11:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen azon is gondolkodtam hogy a szakmámban elhelyezkedem csak az a baj hogy 12 órás melo mellett tudnék e rendesen tanulni vagy iskolába járni... a pénzügyi rész is érdekel lehet suli után azt is megcsinálom :)
2014. nov. 13. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!