Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennétek 2900 ft ért napi...

Elmennétek 2900 ft ért napi 8-12 oras munkara? Ebbol all a csaladi botrany.

Figyelt kérdés

Gyógypedagógus vagyok,most végzek az egyetemmel,egyenlőre nem találtam munkát.Jött egy ajánlat hogy egy étterembe mehetnék dolgozni napi,8-12 óra, a munkaidő attól függ hogy mennyi a vendég. Csak a keddi nap szabad.

Ti elvállalnátok? Most ezen vitázik a család,mindenkinek más a véleménye-

2015. máj. 20. 13:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Ahhhhhhhh, el se olvastam a kommenteket, de kizárt!!

Ha étel problémám lenne, akkor elmennék, hogy ne haljak éhen, de vannak ennél jobb munkák is, ahol egyből munkába állhatsz és kereshetsz vele óránként 5-6 száz ft-ot.

Bármilyen gyorsétterem, takarító akárhol, akár több helyen is, építőipar(bár ez baromi kemény meló), akármilyen bolti eladó, trafikba, ruha boltba hajtogatni...

Rengeteg a lehetőség, csak menni kell utána! Egy remek önéletrajz, és egy határozott hozzáállás!

2015. máj. 20. 16:30
 32/40 anonim ***** válasza:
32%
Az előzőnek: nálunk a takarítónő 350 forintos órabérért dolgozik. De olyat is ismerek, aki 200-as órabérért takarít a fővárosban. Szóval nehogy azt hidd, hogy takarítással olyan egyszerű óránként 5-600-at keresni!
2015. máj. 20. 18:37
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: ha bejelentett és hivatalos akkor nem kereshet valaki 200-300 forintot..

ráadásul ez a mosogatás elég monoton dolog, heti 6x 12 órában nem lehet sokáig bírni szerintem.ha még lenne valami ami motivál, akkor talán. de kétlem hogy óránkénti 240forint motiválna..:D

szóval szerintem keresgess tovább, a családtagoknak meg mondd meg, hogy nem lustaságból nem vállalod el!!

én 12óráztam egy gyárban egy ideig, elég kimerítő tud lenni. nem hibába van a 8 órás munkanap kitalálva. és heti 6 nap 12 óra sem szabályos...az is a munkavállaló érdekében.

én biztos nem mennék ilyen helyre ahol ennyire leszarnak minden előírást...

az egy dolog hogy nem bejelentett, hiszen elég sok ilyen van. de a többi tényező még inkább megerősít abban, hogy nem.

2015. máj. 20. 18:54
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban bicskanyitogató! Nincs semmilyen más munkára kilátás? Nem érdekel a szakmád?

Reálisan kell nézni a dolgokat: Abból a nyolc órából valószínűleg 9-10-11 lesz. Mivel be sem akar jelenteni, fene tudja hogy egyáltalán kifizet-e. TB-t is ebből fogod fizetni? Ez egy nagyon rossz opciónak tűnik.

Sok sikert!

2015. máj. 20. 19:17
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért semmi pénzért. Úgyis 12 óra lesz az a 8 óra munka, az meg kb 250 forint óránként...ha elmész kéregetni az utcán, akkor is többet szedsz össze.
2015. máj. 20. 19:25
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Nm. Ha nem jelentenek be, akkor nincs szerződés, vagyis átvernek! Rettentően kevés az órabér és ezzel nem jutsz előre, nem tudod igazolni, hogy dolgoztál náluk. Semmi kép nem menj el, ha nincs szerződés!
2015. máj. 20. 20:09
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Jah és ha nem fizetnek ki, akkor mit csinálsz? Semmivel nem tudod igazolni, hogy dolgoztál náluk!
2015. máj. 20. 20:13
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne vállald!

Ennél egy tetszőleges legális minimalberes munka is jobb!

2015. máj. 20. 20:35
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Napi pár óra kéregetéssel többet keresnél...
2015. máj. 20. 21:13
 40/40 anonim ***** válasza:

"utolsó: ha bejelentett és hivatalos akkor nem kereshet valaki 200-300 forintot.. "

Dehogynem! 4 órára vannak bejelentve, de helyette 8 órán át dolgoztatják, csakhogy a 4 órás bérért. Tehát a valóságban fele annyi az órabére, mint papíron.

2015. máj. 22. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!