Elmennétek 2900 ft ért napi 8-12 oras munkara? Ebbol all a csaladi botrany.
Gyógypedagógus vagyok,most végzek az egyetemmel,egyenlőre nem találtam munkát.Jött egy ajánlat hogy egy étterembe mehetnék dolgozni napi,8-12 óra, a munkaidő attól függ hogy mennyi a vendég. Csak a keddi nap szabad.
Ti elvállalnátok? Most ezen vitázik a család,mindenkinek más a véleménye-
Ahhhhhhhh, el se olvastam a kommenteket, de kizárt!!
Ha étel problémám lenne, akkor elmennék, hogy ne haljak éhen, de vannak ennél jobb munkák is, ahol egyből munkába állhatsz és kereshetsz vele óránként 5-6 száz ft-ot.
Bármilyen gyorsétterem, takarító akárhol, akár több helyen is, építőipar(bár ez baromi kemény meló), akármilyen bolti eladó, trafikba, ruha boltba hajtogatni...
Rengeteg a lehetőség, csak menni kell utána! Egy remek önéletrajz, és egy határozott hozzáállás!
utolsó: ha bejelentett és hivatalos akkor nem kereshet valaki 200-300 forintot..
ráadásul ez a mosogatás elég monoton dolog, heti 6x 12 órában nem lehet sokáig bírni szerintem.ha még lenne valami ami motivál, akkor talán. de kétlem hogy óránkénti 240forint motiválna..:D
szóval szerintem keresgess tovább, a családtagoknak meg mondd meg, hogy nem lustaságból nem vállalod el!!
én 12óráztam egy gyárban egy ideig, elég kimerítő tud lenni. nem hibába van a 8 órás munkanap kitalálva. és heti 6 nap 12 óra sem szabályos...az is a munkavállaló érdekében.
én biztos nem mennék ilyen helyre ahol ennyire leszarnak minden előírást...
az egy dolog hogy nem bejelentett, hiszen elég sok ilyen van. de a többi tényező még inkább megerősít abban, hogy nem.
Ez valóban bicskanyitogató! Nincs semmilyen más munkára kilátás? Nem érdekel a szakmád?
Reálisan kell nézni a dolgokat: Abból a nyolc órából valószínűleg 9-10-11 lesz. Mivel be sem akar jelenteni, fene tudja hogy egyáltalán kifizet-e. TB-t is ebből fogod fizetni? Ez egy nagyon rossz opciónak tűnik.
Sok sikert!
Semmiképp ne vállald!
Ennél egy tetszőleges legális minimalberes munka is jobb!
"utolsó: ha bejelentett és hivatalos akkor nem kereshet valaki 200-300 forintot.. "
Dehogynem! 4 órára vannak bejelentve, de helyette 8 órán át dolgoztatják, csakhogy a 4 órás bérért. Tehát a valóságban fele annyi az órabére, mint papíron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!