Elmennétek 2900 ft ért napi 8-12 oras munkara? Ebbol all a
csaladi botrany.
Figyelt kérdés
Gyógypedagógus vagyok,most végzek az egyetemmel,egyenlőre nem találtam munkát.Jött egy ajánlat hogy egy étterembe mehetnék dolgozni napi,8-12 óra, a munkaidő attól függ hogy mennyi a vendég. Csak a keddi nap szabad.
Ti elvállalnátok? Most ezen vitázik a család,mindenkinek más a véleménye-
Mivel pedagógus vagy, könnyen találhatnál babysitter munkát. A helyedben elmennék külföldre dolgozni, ott elvégezném mellette a különbözetit és ott dolgoznék gyógypedagógusként. Nyugaton hiányszakma és jól fizetik.
De kezdetként beteg gyerek mellett már babysitterként is többet kereshetnél, mint az átlag.
2015. máj. 20. 13:22
12/40 Janka néni válasza:
Ha elmész közmunkásnak, kapsz havi 73.000.- Ft-ot, bejelentenek, bérletet kapsz és garantáltan napi 8 óra munka. Mivel diplomás vagy, ennek megfelelő munkák is vannak. Menj be a polgármesteri hivatalba és érdeklődj!
Ezt a munkát nem vállalnám el, se bejelentés, se normális pénz. Ráadásul ez nem munkaidő, ez csak egy terv. Ha nem jelent be, munkaszerződésed sincs, tehát azt csinál, amit akar. Lehet, hogy egy hétig se bírnád. Akkor?
2015. máj. 20. 13:23
13/40 anonim válasza:
Biztos nem mennék el, aki ennyit hajlandó csak fizetni ennyi munkáért. Ez röhej. Ha éhen akarnék halni persze elmennék, de gondolom nálad sem ez áll fenn. Nem értem meg azokat a családtagjaidat, akik kiállnak ez mellett a munka mellett. Biztosan találsz jobban fizető állást is. Aki meg ennyit kínál 8-12 órás akármilyen munkáért, az remélem sosem talál alkalmazottat.
2015. máj. 20. 13:24
14/40 anonim válasza:
Milyen közmunkás kap 73000 Ft-ot? Felénk 50000 Ft-ot kapnak...
2015. máj. 20. 13:25
15/40 anonim válasza:
Nem, és még fel is nyomnám a helyet, mert ez nem emberhez méltó fizetés még az alsó kategóriában sem.
Egy pizzafutár kétszer ennyit keres.
2015. máj. 20. 13:27
16/40 anonim válasza:
Melyik hely ez? Majd én felnyomom a NAV-nál ha te nem akarod.
2015. máj. 20. 13:28
17/40 anonim válasza:
Én a helyedben még rájuk is küldeném az összes létezhető ellenőrt! Azért felháborító ez az ajánlat! Bejelentés nélkül óránként kellene legalább 1000-1500 Ft-ot fizetnie! Ennyi pénzért mosogasson neki a radai rosseb! Fúúúú, ezen most felháborodtam!
2015. máj. 20. 13:30
18/40 anonim válasza:
Lehet még fizetést sem ad neked, ha feketén vesz fel, bizonyitani sem tudnád.Keress valami jobbat, ez szégyen gyalázat!
2015. máj. 20. 13:31
19/40 anonim válasza:
Nem a mosogatással lenne a bajom, hogyan a sorozatos törvénytelenséggel. Se a munkaidő, se a bér nem felel meg a jogszabálynak, arról nem is beszélve, hogy feketén foglalkoztatnának.
Ilyen helyen egyéb problémák is fenn szoktak állni, gyanús eredetű élelmiszwer, higiéniai hiányosságok.
Biztos, hogy nem mennék bele ilyesmibe.
2015. máj. 20. 13:32
20/40 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Fel kell nyomni, nem szabad nyuszinak lenni, mi az, hogy nem jelentenek be?! Azért tart itt ez az ország, mert rengetegen megalázkodnak, és a méltóságukat, és a becsületüket képesek háttérbe helyezni. Van ismerősöm, aki 8 órára van bejelentve, és 12 órát dolgozik. De nem meri felnyomni a munkáltatóját. Mi az eredménye a megalázkodásának? Sokat dolgozik, kevesebbet keres, és a nyugdíja se lesz annyi, mint amennyi járna. Képzettsége megvan, ha akarna, találna másik munkát, mégse mer kockáztatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!