Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennétek 2900 ft ért napi...

Elmennétek 2900 ft ért napi 8-12 oras munkara? Ebbol all a csaladi botrany.

Figyelt kérdés

Gyógypedagógus vagyok,most végzek az egyetemmel,egyenlőre nem találtam munkát.Jött egy ajánlat hogy egy étterembe mehetnék dolgozni napi,8-12 óra, a munkaidő attól függ hogy mennyi a vendég. Csak a keddi nap szabad.

Ti elvállalnátok? Most ezen vitázik a család,mindenkinek más a véleménye-

2015. máj. 20. 13:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

így ha 12 órát dolgoznál, akkor kb 240 forint/óráért.

nem. nem vállalnám el.

és igaza volt az egyik válaszolónak. a közmunkás kap 350et óránkért....

240 nevetséges.

ráadásul heti 6 nap? nem bejelentett...azaz fizesd magad után a tb-t stb...

ráadásul ez nem is olyan dolog amit beírhatnál az önéletrajzodba, mert nem nagyon kapcsolódik a végzettségedhez, előnyöd nem lenne belőle.

akkor már inkább keress valami önkéntes munkát ami a szakmádhoz kapcsolódik.

a családod meg hadd veszekedjen. ha ennyire nem tetszik nekik akkor menjenek el ők 240 forintért dolgozni.

mivel még van diákid inkább diákmunka!!

2015. máj. 20. 13:34
 22/40 anonim ***** válasza:
5%
én elmennék az tuti
2015. máj. 20. 13:34
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

21. vagyok. még annyit kihagytam, hogy ilyen helyeken az is előfordul, hogy fizetnek ki. járt már úgy egy barátom hogy 1 hónapig dolgozott szintén feketén. és hónap végén fel akart mondani, kérte a pénzét a főnöktől, az meg közölte vele, hogy nem fizeti ki, nem tudja ki ő, bizonyítsa be, hogy itt dolgozott.

most ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fognak kifizetni.. de a leírtak alapján nagyon törvénytelen, szóval ki tudja.

2015. máj. 20. 13:39
 24/40 anonim ***** válasza:
75%
2900ft-ért? SOHA! inkább menj mekibe dolgozni vagy eladónak rengeteg helyen keresnek ruházati stb. eladót ezek sem szívderítő munkák diplomával,de ennél csak jobb amíg nem találsz a diplomádhoz illőt. Itt olyan 90-100000 ft-ra azért számíthatsz havonta juttatásokkal.
2015. máj. 20. 13:40
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben biztos, hogy nem mennék el! Miért nem vállalsz diákmunkát? Még az is jobban fizet!

Vagy jelentkezz babyszitternek!

2015. máj. 20. 13:41
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
hu de jó világ van hogy itt senki nem válalna biztos munkát..
2015. máj. 20. 13:44
 27/40 A kérdező kommentje:
Igazabol az elozo munkahelyemet is azert hagytam ott mert hasonloak voltak a korulmenyek. Napi ber , de ott legalabb 4000 ft volt, atlag 10-13 órára. Ott sem voltam bejelentve.
2015. máj. 20. 13:46
 28/40 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 26, nem, nincs jó világ, pont ezért nem vállalom a büntetést.

Az ilyen helyeket, főleg nyáron, kiemelten ellenőrzi a NAV, a lányom tavaly büfében volt alkalmis, heti kétszer ott voltak...

ÉS nem csak a munkáltatót büntetik, ha be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztat, hanem a dolgozót is. ÉS a legszebb az egészben, hogy nem kérdik tőle, mennyit keresett, hanem a hasonló munkakör átlagkeresetét figyelembe véve állapítják meg az elmaradt adót és járulékot, amit neki kell befizetnie...

2015. máj. 20. 13:49
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
26# Ha ennyi pénzre kényszerülnék naponta, valószínűleg lemondanék az internetről....
2015. máj. 20. 14:06
 30/40 anonim válasza:
100%
NEM. Ez kb. 10 évvel ezelőtti bér.Menj el inkább takarítani vagy biztonsági őrnek.Még azok is jobban fizetnek.
2015. máj. 20. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!