Elmennétek 2900 ft ért napi 8-12 oras munkara? Ebbol all a csaladi botrany.
Gyógypedagógus vagyok,most végzek az egyetemmel,egyenlőre nem találtam munkát.Jött egy ajánlat hogy egy étterembe mehetnék dolgozni napi,8-12 óra, a munkaidő attól függ hogy mennyi a vendég. Csak a keddi nap szabad.
Ti elvállalnátok? Most ezen vitázik a család,mindenkinek más a véleménye-
így ha 12 órát dolgoznál, akkor kb 240 forint/óráért.
nem. nem vállalnám el.
és igaza volt az egyik válaszolónak. a közmunkás kap 350et óránkért....
240 nevetséges.
ráadásul heti 6 nap? nem bejelentett...azaz fizesd magad után a tb-t stb...
ráadásul ez nem is olyan dolog amit beírhatnál az önéletrajzodba, mert nem nagyon kapcsolódik a végzettségedhez, előnyöd nem lenne belőle.
akkor már inkább keress valami önkéntes munkát ami a szakmádhoz kapcsolódik.
a családod meg hadd veszekedjen. ha ennyire nem tetszik nekik akkor menjenek el ők 240 forintért dolgozni.
mivel még van diákid inkább diákmunka!!
21. vagyok. még annyit kihagytam, hogy ilyen helyeken az is előfordul, hogy fizetnek ki. járt már úgy egy barátom hogy 1 hónapig dolgozott szintén feketén. és hónap végén fel akart mondani, kérte a pénzét a főnöktől, az meg közölte vele, hogy nem fizeti ki, nem tudja ki ő, bizonyítsa be, hogy itt dolgozott.
most ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fognak kifizetni.. de a leírtak alapján nagyon törvénytelen, szóval ki tudja.
Én a helyedben biztos, hogy nem mennék el! Miért nem vállalsz diákmunkát? Még az is jobban fizet!
Vagy jelentkezz babyszitternek!
Kedves 26, nem, nincs jó világ, pont ezért nem vállalom a büntetést.
Az ilyen helyeket, főleg nyáron, kiemelten ellenőrzi a NAV, a lányom tavaly büfében volt alkalmis, heti kétszer ott voltak...
ÉS nem csak a munkáltatót büntetik, ha be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztat, hanem a dolgozót is. ÉS a legszebb az egészben, hogy nem kérdik tőle, mennyit keresett, hanem a hasonló munkakör átlagkeresetét figyelembe véve állapítják meg az elmaradt adót és járulékot, amit neki kell befizetnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!