Elmennétek 2900 ft ért napi 8-12 oras munkara? Ebbol all a csaladi botrany.
Gyógypedagógus vagyok,most végzek az egyetemmel,egyenlőre nem találtam munkát.Jött egy ajánlat hogy egy étterembe mehetnék dolgozni napi,8-12 óra, a munkaidő attól függ hogy mennyi a vendég. Csak a keddi nap szabad.
Ti elvállalnátok? Most ezen vitázik a család,mindenkinek más a véleménye-
4 héttel és heti 6 nappal számolva ez nincs 70.000 Ft...
Ha ezen múlna az életem, ha egyébként nem lenne mit ennem, akkor elmennék.De más esetben nem. Ez rabszolgamunka semmiért.
27N
nem, nem vállalnám el..
1. nem jelentenek be
2. ha már így indul, hogy mindegy a 8/12 óra lesz abból több is...
3. nem azért güriztem a diplomáért, hogy mosogassak
Ha nincs más lehetőség, akkor muszájból, átmenetileg.
De ez nagyon kevés ennyi munkáért, főleg, hogy fekete, szóval még adózni sem kell utánad.
De ennél jobban talán még nyári munkában is találsz. Nem tudom, milyen lehetőségek vannak ti felétek.
Nem! Azért ennél jobb lehetőségek is vannak.
A mosogatáshoz nem kell csak 8 általános, én nem vállalnám a helyedben.
Keress olyant, hogy
- újságkihordás
- gyerekre vigyázás
- idős személy felügyelete
- fűnyírás (ha van fűnyíród)
- Tesco-ban árúfeltöltő
- fagyi árulás egy strandon
- érdeklődj a Családsegítő SZolgálatnál, hogy nincs-e valami munka, esetleg helyettesítenél nyáron vcalakit, vagy hasonló
Ez a körülményektől függ. Brutálisan kevés a pénz sok munkáért (még a páromnak sem volt ilyen, pedig ő dolgozott már szeméttelepen is), de ha ez vagy az éhhalál, ugye...
Én nem mennék el, sokkal jobban fizetett programozói állást is otthagytam, mert valami nem tetszett benne... Kicsit merész volt és még nem álltam talpra, pénzem nincs, de vannak ötleteim. Sokkal jobbak, mint egy minimálbér körüli állás, amihez még fel is kell kelni reggel.
De én speciális eset vagyok s még éppenséggel nem éhezünk. De akkor sem biztos, hogy elvállalnék egy ilyet, sőt szerintem tuti nem. De teljesen OK, hogy nem mindenki gondolkodik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!