Ki mennyit utazik munkába?
Figyelt kérdés
Illetve, mennyi időt vesztetek el
pl: nem jön később vonat ezért egy órával előbb ott vagy mint kellene; Nem éred el a vonatot haza fele ezért tovább kell maradod
Valamint ha gondoljátok fizetést/foglalkozást leírhatjátok de inkább az időre lennék kíváncsi
2015. máj. 12. 21:27
1/16 anonim válasza:
Ha minden flottul megy, akkor 1,5 óra háztól házig oda, másik 1,5 óra vissza. De általában nem megy flottul, így egy fél órával előbb indulok, azaz 2 óra az út oda, várni mindig kell valamennyit. Ha 4 órával számol az ember, úgy reális. (Szerintem rettenetes nagy elvesztegetett idő, ha megtehetném, biztosan közelebb laknék és nem vonatoznék!)
3/16 anonim válasza:
Budpaesten belül 1 óra kb,foraglomfüggően lehet kicsit több(főleg mivel most túrják a Moszkva teret és arra járok),tömegközlekedéssel,2 átszállás.Zuglóból járok Budakeszire.Fizum 120 nettó egytemi diplomás,de közalkalmazott vagyok.
5/16 anonim válasza:
Budapesten belül két BKV(villamos, busz). Kb fél óra (odavissza bő egy óra) és mindkét jármű 2-3 percenként megy reggel és délutan.
Imádom, hogy nem kell menetrendet figyelni, mert annyira sűrűn járnak.
6/16 anonim válasza:
előző: Te az 5,6,7,8,9 kerületek egyikében laksz, ha jól sejtem :)
7/16 anonim válasza:
ja vagy csak közel van a munkahelyed a lakhelyedhez
8/16 anonim válasza:
" előző: Te az 5,6,7,8,9 kerületek
egyikében laksz, ha jól sejtem :)"
Nem talált. ;-)
10/16 anonim válasza:
szóval nem azokban laksz és még csak közel sem a a munkahelyedhez? esetleg 1,2? 13 egy bizonyos része, 14-nek egy marginálisan kicsi része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!