Gyed után vissza munkába, hogyan tovább?
Egy másik helyre kerülök a cégen belül, 2 év után megyek vissza, viszont, ahova megyek most ott a kollégákkal nem nagyon vagyunk jóban, nem veszekedtünk meg semmi, de sok a rivalizálás, a másik csicskáztatása, stb.
Nagyon aggaszt, hgoy hogyan is lesz, hogyan fogok beilleszkedni, mi lesz, ha nem felelek majd meg, stb.
Kérlek, mesélnétek a munkába állásotokról gyes/gyed után?
Köszönöm előre is!
Ugyanoda mentem vissza ahol voltam (középiskola, titkársági iroda) nem volt gond.
Azóta váltottam mert a 80 ezer közalkalmazotti fizetéssel nem tudtam kibékülni, 5 hetem van még szülésig de én úgy hiszem hogy Gyed után bevállaljuk a 3. babát is. És nem kell visszamennem dolgozni, úgyis utálom. Ezt a terhességet táppénzen töltöm, ha nem úgy sikerült időzíteni majd a 3. babát akkor is ott a táppénz lehetősége.
Ha ennyire rossz a munka és tervben van még a családbővítés akkor nem várnék helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!