Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Interjún ez nem gusztustalan?

Interjún ez nem gusztustalan?

Figyelt kérdés
a többkörös, olykor csoportos interjút hagyjuk, ahol vagy tesztet kell írni, vagy játékos feladat van. Azt nem értem, miért várják el, hogy mindnki mint egy profi sales-es válaszoljon a direkt kínos (vagy magánjellegű, vagy a munkához nem illő) kérdéseket feltevőnek, aki csavarja a válaszod, majd jegyzetel. Persze ha nem azt válaszoltad amit hallani akartak, viszlát. Valahogy nem érzem hogy ezek vagy a tesztek valamikor jelen lesznek a munkám során mert ne az számít hogy csűröd a mondatolat interjún, hanem hogy dolgozol és milyen vagy a kolégákkal. Lehet én vagyok egyedül de azt nézném eltudja e végezni a munkát és milyen a társasága, hozzáállása ,ami hamar kiderül nem kell hozzá áltudományos kérdések ... Csak én vagyok így ezzel?

2015. máj. 11. 11:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen főnökök miatt szoktak utána csődbe menni a vállalkozások. A kedvenc ebédelős helyemen a kedves és hozzáértő kiszolgálókat cicababákra cserélte a főnök valami nagyon tudományos szimpátia alapú válogatáson. Most nem járok oda, mert nem kárpótol az, hogy 10 percig csinosak a stílus és a minőség drasztikus romlásáért.
2015. máj. 12. 21:19
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látszik a focihoz, politikához és a HR-hez mindenki ért.
2015. máj. 12. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!