Interjún ez nem gusztustalan?
Nem gondolod, hogy ezzel nézik mennyire vagy kommunikatív, és mennyire jó csapattag?
Milyen munkakörnél van ilyen interjúztatás?
mindenhol ahol eddig voltam xd
azzal hogy nézik ha feltesznek olyan kérdést, hogy "ha állat lenne melyik lenne” vagy a tipikus "miért nem talált munkát" stb. Amikor neked előre megírt választ kell adnod mert ezeknek semmi köze az álláshoz. De írtam már iq tesztet is.
Ha azt akarják nézni hogyan beszélek, az látszik egyből, nem kell megalázó, személyes kérdéseket feltenni. Biztos nem csak én jártam már így. Nincs miért szégyenkeznem, kommunikációban erős vagyok, de állandóan megszivatnak a kérdésekkel...
Dehogynem, az. Amíg elvégzem a feladatom, pozitívan állok hozzá, addig semmi köze nincs milyen vagyok. pláne ha téves következtetést szűr le. Amikor azt is pontozza hogyan teszem a kezem beszéd közben, hogyan artikulálok, az gusztustalan.
Amikor a kérdéseire ki kell dolgoznom azt hogy mit válaszolok, mert ha őszinte vagyok az negatívum, és félreérti. pl a miért nem dolgozom kérdésre ha azt mondom, hogy eddig nem vettek fel, egyből elkezd ítélkezni pedig lehet szimplán nincs szerencséje. Nem pedig azért nincs melója mert pszichopata....
"A "milyen állat lennél" című dolog pedig nem áltudomány, szimpla pszichológia. És hidd el, látják a különbséget aközött, hogy azt mondod, oroszlán lennél, és aközött, hogy tényleg oroszlán lennél."
Ez nem igaz. Nettó hülyeség az ilyen típusú kérdés. Mivel nem pszichológusokról van szó, kb semmit nem ér a véleménye a válaszról. Egyébként ilyen kérdéssel én még nem találkoztam interjún.
"Nettó hülyeség"
Van bruttó hülyeség is? Mit jelentenek ezek? Mitől nettó vagy bruttó?
"Van bruttó hülyeség is? Mit jelentenek ezek? Mitől nettó vagy bruttó?"
Erőltesd meg magad kicsit és rájössz.
"6., ugyan honnan a fenebool tudod, hogy milyen végzettségű az interjuztato?:D"
Ismersz vagy találkoztál már pszichológus HR dolgozóval? Én sem.
a legtöbb az akar lenni....
önéletrajzból már baromságokat von le, van amikor grafológusnak hiszi magát. Annak mi köze a munkavégzésnek, hogy nekem az önéletrajzomban nem bal, hanem jobb oldalt vannak az adatok? van olyan aki azt nézi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!