Ezt megemlíthetem interjún?
Figyelt kérdés
Egy pénzügyi céghez megyek majd interjúra, és ha például megkérdezik, miért akarok ott dolgozni, akkor arra van válaszom (kutatómunkát elvégeztem), viszont plusz dologként azt mennyire veszik jól, ha azt mondom, hogy a csoporttársam 2 hete nyert felvételt és az is pozitívum lenne nekem ha őt már ismerném.2015. ápr. 6. 15:35
1/3 anonim válasza:
inkább azt, hogy ő is jókat mesélt a cégről
2/3 anonim válasza:
Dolgozni mész, nem haverkodni. Senkit nem érdekel, hogy az a motivációd hogy ismersz ott valakit... A kompetenciáid, a szakképzettséged, a hozzáértésed, az elhivatottságod, a képességeid a mérvadóak, 3 hónap amúgy is mindenkit fogsz ismerni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazad van köszi :)
2015. ápr. 7. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!