Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amikor interjún rákérdeznek,...

Amikor interjún rákérdeznek, hogy mennyi a bérigénye, akkor hogyan válaszoltok?

Figyelt kérdés
Egyből az összeget mondjátok vagy előtte valamilyen bevezető körítő szöveget mondtok?
2015. ápr. 23. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Felvilágosítom őket, hogy a bérigény egy rossz magyar szokás, és nyugaton nincs ilyen fogalom. Megkérem őket, hogy tiszteljék meg a munkavállalót annyival, hogy beárazzák a tudását. Tehát nem szabad megalázkodni és belemenni ilyen kérdésbe. Neked kell irányítanod a beszélgetést.
2015. ápr. 23. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon igaza van az elsőnek.
2015. ápr. 23. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
1-es Miért nincs joga eldönteni egy munkaadónak, hogy kit vesz fel? Ha van olyan érdeklődő, aki elvállalja minimálbérért azt a munkát, amiért más bruttó 300 ezret kért, jó, hogy a minimálbérest választják! Minél olcsóbb annál jobb!
2015. ápr. 23. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Neked kell irányítanod a beszélgetést."

Jah csak akkor nem fognak felvenni sem :-P

azért kell a bérigény, mert sokan albérletben laknak, ott meg ugye van rezsi meg díj és azt kikell csengetni, tehát minimum bérre szükség van.

Nem kell megijedni, bátran meg kell mondanod, hogy pl anyáddal élsz és így nincs szükséged bérminimumra sem

2015. ápr. 23. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

külföldön odaírják mennyi fizut adnak ez sokkal korrektebb, mert nem raboljátok egymás idejét

itt elmész, aztán kiderül, hogy mókusokat keresnek mert csak mogyoróval fizetnek

most ok, hogy HR ezzel kitölti a munkaidejét és ezzel igazolja mennyire hasznos munkát végez a cégnek (az egyébként teljesen felesleges munkakörével)

de a munkát kereső idejét sem kellene rabolni

ha nincs HR-s, nincs ilyen hirdetés sem, ugyanis nekem van jobb dolgom is, mint interjúztatni 100 embert

2015. ápr. 23. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
18%

" az egyébként teljesen

felesleges munkakörével"

Egyáltalán nem felesleges a HR.

Amibe nem látsz bele, nem tudod micsoda az felesleges?

2015. ápr. 23. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
én pl mindig elsütöm azt a poént, hogy bérigénytelen vagyok, aztán lightos kis kacagás közepette mondom, hogy hát olyan kb ennyi meg annyi :)
2015. ápr. 24. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os nálunk nincs HR-s és ameddig lesz jogom beleszólni a cég vezetésébe, nem is lesz. (persze meg lehet győzni róla, hogy kell) Illetve, de, lesz, ha nagy nemzetközi cég leszünk, és van irodánk az USA-ban is. Na akkor igen, lehet, hogy lenne HR.

Tehát azt kívánom, legyen HR-ünk :)

De 20-30 főig, hazaia piacon, szerintem felesleges, én biztos nem költenék rá.

2015. ápr. 24. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:

" De 20-30 főig, hazaia piacon,

szerintem felesleges, én biztos nem

költenék rá."

Nem is a 20 fős cégnél szokott HR lenni. Nem rájuk gondoltam.

De egy multi hogyan lehetne nélkülük?

2015. ápr. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!