Fogszabályzóval megéri kimenni Angliába?
Figyelt kérdés
4 hetente van kontroll, ami egy kicsit drága lenne kint, 50 ezer forintnak megfelelő font. Budapesttől 200 kilóméterre lakom, macerás lenne az egész utazgatás. Én úgy gondoltam, hogy ha kimegyek akkor legalább 3 hónapig nem látogatok haza. Közvetítővel mennék árufeltöltőnek egy kisebb városba. Nincs jelenleg munkám.2015. ápr. 26. 15:13
1/8 anonim válasza:
"Közvetítővel mennék árufeltöltőnek egy kisebb városba."- Kegyetlenül le fognak húzni...
2/8 A kérdező kommentje:
AZ Eurowork lehúzós?
2015. ápr. 26. 15:33
3/8 anonim válasza:
Amit nem magadnak szervezel meg, az mind lehúzós.
4/8 A kérdező kommentje:
Hogy szervezzek magamnak? Először ahhoz ki kell menni nem?
2015. ápr. 26. 15:49
5/8 anonim válasza:
Elmehetsz fogszabályozóval Angliába, amennyiben komplikáció nem várható. Bár nem tudom, milyen típusú fogszabályozód van, a hagyományos esetében mondd el a kezelőorvosodnak a tervezett külföldi utadat és kérd, hogy közvetlenül a kiutazás előtti napokban aktiváláskor egy erősebb, kevésbé nyúló drótot helyezzen be. 3 hónap kiesés a kezelésben még nem okoz gondot, azonban ennél tovább ne húzódjon el a következő orvosi kezelés. Ha 50 ezerből vagy olcsóbban megoldható a hazautazás, szerintem jobb a megszokott orvoshoz menned, mint odakint valakihez és ezután még mindig visszautazhatsz egy ugyanolyan tartós dróttal 3 hónapra. Sok sikert a munkához!
6/8 anonim válasza:
magyarországon nem épp ugyanilyen (vagy nagyon hasonló) drága a fogszabályzás?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem. Itt 3 ezer egy kontroll fogívenként, Angliában 50 ezernek megfelelő font.
2015. ápr. 26. 16:12
8/8 anonim válasza:
és maga az eszköz legyártatása meg minden e mellet fellépő járulékos költsége az mennyi volt itthon kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!