Angliába tervezek kimenni dolgozni 2-3 hónapon belül. Tudtok ajánlani olyan oldalakat, ahol már most nézegethetném a lehetőségeket?
Én is akkortájban terveznék kimenni:)
Én az Eu*Work-öt nézegetem (csillag nélkül, nem engedi rendesen kiírni a nevet...)
Ha gondolod, dumálhatnánk tapasztalatokról, stb.:D
Kérdezőnek: www.indeed.co.uk Nekem ez jött be.
Elsőnek: egy jótanács, minden magyar közvetítőt kerülj, komolyan. Kinn személyesen keress melót, angol ügynökségen keresztül, vagy ha magasan kvalifikált szakember vagy Mo-ról is jelentkezni fognak akár. De magyar céggel semmiképp sem ajánlom!
Köszi szépen az infót.
És érdemes feltölteni a CV-t az indeed oldalra ??
Még esetleg itt:
A közvetítő cégek itt változnak szinte városonként, de a jobcentre az mindenütt van. Ott nem csak munkát kereshetsz, de kérhetsz segítséget még arra vonatkozóan, hogy milyen támogatásokra lehetsz jogosult.
Mi a magasan kvalifikált? :D
Ápoló vagyok, pályakezdő.
Tudom, hogy az ügynökség a maga hasznát nézi, de neke szükséges egy kis "segítség" az elinduláshoz, aztán majd kint őgyis lesz jobb.
Ha meg nem, akkor is mindegy, hogy Angliában vagy itthon halok éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!