Dudtok mondani olyan lehetőségeket ahova nem kel iskolai végzetség mint Pl: katonaság?
Elnézés a helyesírásért.
De ha a többi kérdésre is ilyen választ adsz az elég gáz:)
csak érdeklődök hogy mere hány méter anyi dolgot nem ismerek az életben csak kérdezősködök és gondolkozok hogy mit kezdhetnék magamal.
Te meg egyből menny tanulni vagy legyél kukás hát milyen válasz ez?
Nem lehetsz egy értelmes figura:)
Nem mondtam hogy értelems vagyok.
Mi az hogy ki kíváncsi, ez egy olyan oldal ahol bámit lehet kérdezni vannak nagyon hülye kérdések de szerintem ez nem az volt.
Persze csak 2-út létezik ha tanulsz vagy kukásleszel nagyon érdekes az életszemléleted
ÉN vagyok a NULLA?
feltetem egy kérdést nem tudtál rá normális választ
de neked muszály mindenhova írogatni igaz ?
Jó oké nem tudok helyesen írni egy pár szót de én nem ugatok le senkit ok nélkül.
De az jó lenne, ha 20 év szolgálat után mehetnél nyugdíjba. ez most mi volt te vagy it a jani
vagy roszatkívánsz nekem :)?
jaj de szemét vagy :D
rassegna0716/ (15 éves) persze gondoltam a szakmára és utána valami katonaság vagy pl légió érdekelne de nem tudom még kerezsgélek és érdeklődök igazából nincs sok tervem.
azért gondoltam a katonaságot mert nagyon jó a fizikai erőlétem és tudom feszegetni a határaimat
Helyesírás oda figyelek csak mindig sietve írok :)
lehet hogy hülyének fogsz gondolni de olyan munka kéne amihez csak az erő kell persze meg a józan paraszti ész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!