Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dudtok mondani olyan lehetőség...

Dudtok mondani olyan lehetőségeket ahova nem kel iskolai végzetség mint Pl: katonaság?

Figyelt kérdés
alapfokú kel mindenhova de értitek mit akarok kérdezni:)
2012. aug. 15. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mit szidjátok már?

Feltett egy kérdést, ti meg itt szidjátok, hogy "nem tud írni bla-bla-bla".

Ha nem tudtok válaszolni a feltett kérdésre, akkor ne írjatok ide semmit, mert értelmetlen.:D

2012. aug. 17. 16:13
 12/14 A kérdező kommentje:
XD nem rossz :)
2012. aug. 17. 16:21
 13/14 rassegna0716 válasza:
:)Mivel 15 éves vagy változhat az érdeklődésed ! Én 17 voltam mikor rendvédelmi szakra jártam középsuliban mert rendőr akartam lenni sajna nem sikerült egy műtét miatt pedig belőlem nézték ki csak az osztályban hozzá teszem lány vagyok ,hogy rendőr leszek egy világ dőlt bennem össze 2 évig lébecoltam még rájöttem muszáj tanulnod ,h ne legyél egy senki!!!! Én azt Ajánlom keres egy nagyon jó középiskolát ami ezen a szakon van vagy honvédelem vagy rendvédelem vagy valami nagyon jó gimit ha megvan az érettségid onnan már tudni fogod mit tegyél ! Én kívánom ,hogy sikerüljön!!! Attól ,hogy gyorsan írsz még tudnod kell helyesen írni ,de erre nagyon figyelj van még egy kis időd ,hogy megtanulj normálisan írni !
2012. aug. 17. 21:45
 14/14 A kérdező kommentje:
rassegna0716 köszönöm a tanácsodat:)
2012. aug. 18. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!