Angliába kimenni "aljamunkára" megszedem magam és hazajövök 5 év alatt 14 400 000 ft?
Így számokban jól hangzik.
A honlapon ezt írják: "Szállás munkával." Jobban hangozna, ha "Munka szállással" lenne a szöveg.
Biztos, hogy ennyiből ki fogsz jönni? (kaja + egy albérleti szoba Pesten is ennyibe kerül)
Óvatos lennék vele, de sok sikert! ;)
Ha nagyon spórolsz. De 5 évig? Én laktam kint 2 évig, ugyebár ennyi idő alatt néha még ruhát is venni kell, csak a tampon volt vagy 10-szer annyi, mint itthon, és azért havonta nem jöttem haza a drogériába. Én kb. 1 hónap után felhagytam azzal, hogy mindent átszámoljak forintra, mert akkor nem vettem volna magamnak még kenyeret sem. Szórakozás nuku? Szerintem jó, ha 4-5millát félre tudsz tenni ennyi idő alatt. Persze még mindig jobb, mint itthon, és legalább világot látsz, nyelvet tanulsz (ezt ne hagyd ki).
Azért nézz nagyon utána a cégnek, sok átverésről hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!