Angliába kimenni "aljamunkára" megszedem magam és hazajövök 5 év alatt 14 400 000 ft?
Legközelebb értelmezzétek is már azt, amit írnak. :D Mint írtam összelehet spórolni, de elég sok mindenről le kell mondani. Az említett férfi is lemondott a napi 3 étkezésről, rendszeres tisztálkodásról, rezsit is ott csökkentette, ahol csak tudta; stb. úgy tudott spórolni, meg nem egy állása volt.
Leírom még egyszer: lemondott az olyanokról, hogy napi 3 étkezés, rendszeres tisztálkodás, rezsin annyit spórolt, amennyit csak lehetett, stb. Így spórolt össze az évek alatt annyit. Így már érthető?
fentebb már sokan írták, hogy mi a helyzet
ez normál keretek között nem kivitelezhető
az írásodból arra gondolok hogy nagyon fiatal vagy (talán 20 körül), tényleg arra akarod pazarolni a legszebb éveidet, hogy éjt nappallá téve gürizz és a végtelenségig spórolj, hogy aztán itthon legyen egy kevés(!) kezdőtőkéd
az anyagiak számításánál valóban több helyen bukik a mutatvány, de ezt már fentebb írták a hozzászólók
és fogadj el egy jó tanácsot: ne akarj lemondani a szórakozásról, kikapcsolódásról, mert mentális roncs leszel, ha csak a munkának élsz, annyit pedig nem ér a pénz
sose a pénz legyen az első helyen az életedben, mert nem leszel boldog!
bátorítalak, hogy kimenj, de ne a jelenlegi terveiddel
menj és próbálj meg tanulni, fejlődni, előrébb lépkedni a szamárlétrán és ahogy évek alatt szélesedik a látóköröd, komolyodsz, elmélyülsz a multikultúrában, új barátaid lesznek és jobb rálátásod lesz a dolgokra majd máshogy fogsz gondolkodni
sok sikert kívánok
Nekem ismerősöm ment ki 350 ezer forinttal. Kint van már lassan egy éve. Sokat beszélgetünk. Alig beszéli a nyelvet. Londonban él 2en bérelnek egy lakást 120font/het
Kajára nem tudom mennyit költ, azt mondja a szállás és aközlekedés nagyon drága. Többi sokkal kevesebb eljár buliba árakat nem néz mikor vásárol. Nem vegetál de nem is él nagy lábon. 100-200fontot kényelmesen eltud tenni havonta! Magyarországnál bármi jobb! Megéri ki menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!